Ura LEDVANCEssa

Olemme tarkkoja, ketteriä ja rohkeita. Kuljemme omia polkujamme, pyrimme löytämään uusia ratkaisuja ja luomme valaistusalan trendejä ja tulevaisuutta. Erityisvahvuutenamme on piilevien ja epätavallisten kykyjen löytäminen, vapauttaminen ja rohkaiseminen.

Haastavien tehtävien lisäksi tarjoamme monenlaisia ohjelmia ja kursseja, joilla voit kehittää omia taitojasi. Näin myös keskitymme työntekijöiden yksilöllisten vahvuuksien ja lahjojen tunnistamiseen ja vaalimiseen. Tavoitteet, todellinen suorituskyky ja yksilölliset kehityssuunnitelmat käydään säännöllisesti läpi esimiehen kanssa käytävissä kehityskeskusteluissa. Nämä kehityskeskustelut vaikuttavat ylennyspäätöksiin antamalla tietoa kunkin työntekijän tavoitteista, kyvyistä ja pätevyyksistä.

Lisäksi työntekijät voivat edistää henkilökohtaista kehitystään avoimen työnohjausohjelmamme avulla. Ohjelma tarjoaa erinomaisen ympäristön henkilökohtaisten kokemusten jakamiseen ja on kaikkien työntekijöiden käytettävissä. Siten työntekijät voivat hierarkiatasostaan riippumatta hankkia arvokkaan sysäyksen päivittäiseen työhönsä.Kysymyksiä? Kirjoita meille!