LEDVANCEssa työskentely

Työntekijänä saat liittyä ainutlaatuiseen organisaatioon, joka on menestynyt OSRAM-nimen alla yli vuosisadan ajan. Nyt jatkamme samaa tietä itsenäisenä, uutena yrityksenä ja yhdistämme molempien parhaat puolet: vakiintuneen yrityksen huippulaadun ja markkinavoiman sekä nuoren startup-yrityksen eloisan ja dynaamisen ilmapiirin.

Vaalimamme yrityskulttuurin innoituksena ovat ennakoiva suhtautuminen liiketoimintaan, yrittämisen vapaus, kunnioitus ja luottamukseen perustuva yhteistyö. Se on myös joustavien työolosuhteidemme perusta. Tuemme perheen ja työn yhteensovittamisen kanssa kamppailevia vanhempia hyvin monenlaisin vaihtoehdoin.

Puhumme toisillemme. Kaikkien eri hierarkiatasojen, yksikköjen ja osastojen välisesti, avoimesti ja suoraan. Kuuntelemme toisiamme, annamme palautetta ja opimme toisiltamme. Tiimityö ja yhteistyö on meille ylpeyden aihe niin yrityksen sisällä kuin asiakassuhteissa.

Olemme vakuuttuneita siitä, että alan nopeat muutokset tarjoavat lupaavia mahdollisuuksia uusille tuotteille, markkinoille ja ajattelutavoille. Hyvä ei ole riittävän hyvää, jos parempi on mahdollista. Tämän moton mukaisesti luovat ja lateraaliset ajattelijat ovat aina tervetulleita. Palkitsemme kekseliäisyyden ja luotamme siihen, että jokainen työntekijä on valmis jatkamaan oppimista ja kehittymistä.Ledvancen edut

Miksi LEDVANCE?

"On monta hyvää syytä olla töissä LEDVANCElla.

Valon emotionaalinen puoli, olla osana globaalia yritystä ja nauttia uuden yrityksen erityisestä tunnelmasta, houkuttelevat henkilöstöedut ja monet muut. Tässä joitain parhaita:Ledvancen missio ja lupaus

Missio ja lupaus

Meillä on upeita tulevaisuudensuunnitelmia, ja sovit meille täydellisesti, jos olet utelias ja luova, et jumiudu ajattelussasi perinteisiin kaavoihin, olet aina asiakaskeskeinen, haluat aktiivisesti muovata valaistusalaa ja tartut mahdollisuuksiasi avartaviin tilaisuuksiin päivittäin.Kysymyksiä? Kirjoita meille!