LEDVANCEn työnhakuprosessi

Ohjeet:


Työpaikan hakeminen

Löydät Työtorilta unelmiesi työpaikan: työtehtävän kuvauksen alla on hakualustaan johtava linkki.

Et löydä sinulle sopivaa työtehtävää, mutta haluat lähettää avoimen hakemuksen? Luo työnhakijan profiili hakualustaamme.


Työhakemuksen tekeminen verkossa

Rekisteröidy hakualustaan. Anna sinulle lähetetyt kirjautumistiedot ja täytä hakulomakkeen vaaditut kentät. Voit myös käyttää lataustoimintoa, jolla voit täyttää kentät automaattisesti ansioluettelosi ja LinkedIn-profiilisi tiedoilla. Kun olet antanut vaaditut tiedot, lataa alustaan lyhyt saatekirje ja ansioluettelo. Rekrytoijamme käyvät hakemuksesi läpi yksityiskohtaisesti.


Puhelinhaastattelu

Jos profiilisi vastaa avointa työtehtävää, sinua pyydetään osallistumaan puhelinhaastatteluun.


Ensimmäinen kasvotusten järjestettävä haastattelu

Olet herättänyt mielenkiintomme! Nyt haluamme oppia tuntemaan sinut henkilökohtaisesti, joten vuorossa on ensimmäinen työhaastattelu. Sinut esitellään johtajalle ja rekrytoijalle, joiden kanssa keskustelet ammatillisesta kokemuksestasi ja tärkeimmistä taidoistasi. Voit tietenkin myös kysyä työtehtävään, tulevaan työryhmään ja yritykseen liittyviä kysymyksiä.


Toinen kasvotusten järjestettävä haastattelu

Jos ensimmäinen haastattelu onnistui, pääset toiseen haastatteluun. Se antaa mahdollisuuden keskustella yksityiskohtaisemmin organisaatioon ja muihin aiheisiin liittyvistä asioista. Lisäksi pääset tutustumaan joihinkin tuleviin työkavereihin ja esimiehiin sekä mahdollisesti myös tulevaan työympäristöön.


Sopimustarjous

Vakuutit meidät! Nyt teemme sinulle sopimustarjouksen. Tuleva linjaesimiehesi ja henkilöstöhallinnon edustajat keskustelevat mielellään kanssasi puhelimessa, jos sinulla on vielä jotain kysyttävää.


Palkkaaminen

Olemmeko päässeet sopimukseen ja hoitaneet kaikki sopimusasiat? Tervetuloa LEDVANCEen!


Perehdytys

Olemme iloisia saadessamme toivottaa sinut tervetulleeksi ensimmäisenä työpäivänäsi. Perehdytystoimilla autamme sinua löytämään tiesi LEDVANCE-maailmassa. Hyvin pian voit jo keskittyä kokonaan uusiin projekteihisi ja tehtäviisi.


Kysymyksiä? Kirjoita meille!

Haluatko liittyä tiimiimme? Etsimme jatkuvasti uusia osaajia ja edelläkävijöitä.