Tuotemerkki

Tuotemerkin arkkitehtuuri

LEDVANCE-tuotemerkki kuvaa yrityshenkeämme. Haluamme määrittää valon roolin digitaalisella aikakaudella ja verkostoituneessa arkielämässä. Lupauksemme heijastuu yrityksen nimessä: tavoitteenamme on kehittää valoa. LEDVANCE voi hyödyntää 100 vuoden perintöä, kun se katsoo tulevaisuuteen ja vahvistaa asemaansa lamppujen ja valaisimien johtavana valmistajana.

Vahvoja tuotemerkkejä monenlaisilla markkinoilla menestymiseen

Yhdysvalloissa ja Kanadassa käytämme kaikissa tuoteluokissa erittäin tunnettua ja vakiintunutta SYLVANIA-tuotemerkkiä. LEDVANCElla on myös oikeus käyttää OSRAM-tuotemerkkiä.

Smart Home ja LED-valaisimien saralla kaikki kuluttajatuotteet myydään vielä toistaiseksi OSRAM-tuotemerkillä, kunnes uudelleenbrändäysohjelmamme on valmis. Sen jälkeen LEDVANCEa käytetään myös tämän osa-alueen tuotemerkkinä.

Käytämme LEDVANCE-tuotemerkkiä LED-valaisimissa, jotka myydään tukkukaupan kautta arkkitehtien ja rakentajien kaltaisille ammattimaisille asiakkaille. Tämän liiketoiminnan tukemiseksi LEDVANCE saattaa käyttää OSRAM-tuotemerkkiä seuraavan muutaman vuoden ajan täydentävänä tuotemerkkinä.


LEDVANCE-tuotemerkin ydin

Tuotemerkin ytimen perustana on kolme pääpilaria

Erinomaisuuden tavoittelu

Olemme hyvin ylpeitä vahvasta organisaatiostamme ja erittäin pätevästä ja motivoituneesta henkilökunnasta – ihmisistä, jotka ovat vastuullisia, ottavat harkittuja riskejä ja tekevät rohkeita päätöksiä. Luotamme yksilöiden tahtoon oppia ja kasvaa ammatissaan. Vain siten voimme saavuttaa kestävää menestystä.

Uudet aluevaltaukset

Olemme sitoutuneita, ketteriä ja rohkeita. Rikomme rajoja ja tutustumme uusiin polkuihin. Näemme alamme nopean muutoksen uusien tuotteiden, uusien markkinoiden ja uudenlaisen ajattelun mahdollisuutena. Hyvä ei ole riittävän hyvää, jos parempi on mahdollista. Sen vuoksi kannustamme lateraaliseen ajatteluun ja palkitsemme innovatiivisuuden.

Yhdessä voittaminen

Luotamme toisiimme ja puhumme toisillemme. Kaikkien eri hierarkiatasojen, yksikköjen ja osastojen välisesti, avoimesti ja suoraan. Kuuntelemme, annamme palautetta ja opimme toisiltamme. Tiimityö ja yhteistyö on meille ylpeyden aihe niin yrityksen sisällä kuin asiakassuhteissa. Näin luomme pitkäaikaisia, luotettavia suhteita.


Lehdistökeskus