Strategia

Strategiamme koostuu kolmesta keskeisestä osa-alueesta: ydinliiketoiminnan vahvistaminen, tulevaisuuden teknologiaan investoiminen ja uusien markkinoiden avaaminen.

Perinteisten lamppujen, kuten pienloistelamppujen ja halogeenilamppujen, osalta keskitymme ylläpitämään ja laajentamaan nykyistä markkinaosuuttamme lisäämällä asiakasläheisyyttä ja kustannustehokkuutta. Sama koskee LED-lamppujen kenttää, jossa aiomme kasvattaa markkinaosuuttamme niin sanotuilla älykkäillä LED-lampuilla. Haluamme saavuttaa tavoitteen parantamalla koko tuotevalikoiman kilpailukykyä, optimoimalla prosessit ja käyttämällä differoivaa lähestymistapaa jakelukanaville.

LED-valaisimet

LED-tekniikasta on tulossa valaisinkentän uusi standardi samalla, kun eri tekniikat lähentyvät toisiaan. Haluamme kuulua maailman johtavien toimittajien joukkoon niin ammattimaisten kuin yksityisten asiakkaiden keskuudessa. Pyrimme siihen houkuttelevalla hinnoittelulla ja nopealla, herkästi reagoivalla palvelulla.

Smart Home

Verkkoon yhdistettyjen älytuotteiden saralla LEDVANCE luo OSRAM LIGHTIFY –alustalle uusia tuotesarjoja. Lisäksi tuomme markkinoille älykkäitä valaistuslaitteita ja Smart Home –tuotteita.


Lehdistökeskus