Johtotiimi

Dr. Jacob Tarn

Dr. Jacob Tarn

Toimitusjohtaja ja pääjohtaja

Dr. Jacob Tarn aloitti LEDVANCEn pääjohtajana 1. helmikuuta 2018. Hänellä on yli 30 vuoden kansainvälinen kokemus maailmanlaajuisista LED- ja valaisinmarkkinoista. Ennen LEDVANCElle siirtymistä Jacob toimi Samsung Electronics Co, Ltd:n varatoimitusjohtajana ja operatiivisena pääjohtajana, jolloin hänen vastuullaan oli LED-liiketoimintayksikkö usean vuoden ajan. Ennen tätä hän perusti ja johti useita yrityksiä, kuten TSMC – Solid State Lighting ja EPISTAR. Hän suoritti tohtorintutkinnon North Carolina State University -yliopistossa Yhdysvalloissa.

Jacobin tärkeimpänä tavoitteena on liiketoimintamme uudelleenmäärittely tulevaisuutta varten. Hän näkee myös lupaavia kasvumahdollisuuksia LED-valaisimien ja -lamppujen kohdalla ja pitää älykkäitä kotiratkaisuja erityisen merkittävinä.
Tim Yun Chen

Talousjohtaja

Tim Yun Chen on toiminut LEDVANCEn talousjohtajana 1. heinäkuuta 2018 lähtien. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus ylemmän tason johtotehtävistä ja yli 10 vuoden markkinakokemus valaistusalalta. Chen työskenteli valaistusyritys OSRAMissa 12 vuoden ajan, joista noin viisi vuotta hän vietti yrityksen päätoimipaikassa Münchenissä. Hänen viimeisin työnimikkeensä OSRAMilla oli Tyynenmeren Aasian alueesta vastaava talousjohtaja. Ennen talousjohtajaksi nimittämistään Tim Yun Chen erosi LEDVANCEn hallintoneuvoston puheenjohtajan asemastaan.Erol Kirilmaz

Erol Kirilmaz

Chief Sales and Marketing Officer (CSMO)

Chief Sales and Marketing Officer Erol Kirilmazilla on yli 20 vuoden kokemus myynnin ja markkinoinnin alalta. Uransa aikana hän on niittänyt mainetta yritystenvälisen kaupan ja huipputeknologian alojen asiantuntijana. OSRAMissa Erolin työtä ovat värittäneet monet kansainvälisissä tehtävissä vietetyt vuodet. Vuodesta 2006 lähtien hän on ollut muun muassa Turkin OSRAMin Managing Director sekä Latinalaisen Amerikan, Lähi-idän ja Afrikan Chief Sales and Marketing Officer. Vuonna 2012 Erolin vastuulle uskottiin OSRAMin koko maailmanlaajuinen myynti ja markkinointi. Heinäkuusta 2015 alkaen hän on ollut lamppuliiketoiminnan Chief Sales and Marketing Officer.


Lehdistökeskus