Group Executive Committee (GEC)

Johto

Johtomme on sitoutunut kestävän kasvun saavuttamiseen. Jäsenet – Lawrence Lin, Erol Kirilmaz ja Tim Yun Chen – ovat toimineet maailmanlaajuisesti valaistusalan johtavissa tehtävissä menestyksekkäästi usean vuoden ajan. He ovat yhdessä vastuussa koko yhtiön johtamisesta.


Lawrence Lin

Lawrence Lin

Chief Executive Officer (CEO)

LEDVANCEn toimitusjohtajana Lawrence Lin luotsaa yhtiön kehitystä jatkossa yhdeksi LED-pohjaisen yleisvalaistuksen maailmanlaajuisista markkinajohtajista. Hän tuo toimitusjohtajan tehtävänkuvaansa 20 vuoden mittavan kansainvälisen kokemuksensa globaalilta LED-valaisinalalta.

Vuosina 2011–2018 Lawrence toimi ylemmän johdon tehtävissä LEDVANCEn emoyhtiössä MLS:ssä. Hän johti MLS:n omistaman valmisvalaisimien tuottajan Forest Lightingin liiketoimintaa Kiinassa ja Yhdysvalloissa usean vuoden ajan, minkä jälkeen hänet nimitettiin MLS:n pääjohtajaksi vuonna 2015. Siitä lähtien ennen LEDVANCElle tuloaan Lawrencella oli tärkeä rooli MLS:n liiketoiminnan voimakkaassa kasvussa, jolloin myyntitulot kasvoivat noin 3,8 miljardista Kiinan yuanista (noin 480 miljoonaa euroa) 8 miljardiin Kiinan yuaniin (noin miljardi euroa), sekä MLS:n maailmanlaajuisen myyntiverkoston laajentamisessa. Tänä aikana hän osallistui myös LEDVANCEn yritysostoon ja on ollut yksi sen tärkeimmistä yhteyshenkilöistä. Ennen MLS:lle siirtymistään hän hankki laaja-alaista johtamiskokemusta Aasian johtavista LED-valaistusyhtiöistä, joissa hän toimi eri osa-alueilla, kuten tuotannossa, myynnissä ja markkinoinnissa sekä toimitusketjun hallinnassa.


Erol Kirilmaz

Erol Kirilmaz

Chief Sales and Marketing Officer (CSMO)

Chief Sales and Marketing Officer Erol Kirilmazilla on yli 20 vuoden kokemus myynnin ja markkinoinnin alalta. Uransa aikana hän on niittänyt mainetta yritystenvälisen kaupan ja huipputeknologian alojen asiantuntijana. OSRAMissa Erolin työtä ovat värittäneet monet kansainvälisissä tehtävissä vietetyt vuodet. Vuodesta 2006 lähtien hän on ollut muun muassa Turkin OSRAMin Managing Director sekä Latinalaisen Amerikan, Lähi-idän ja Afrikan Chief Sales and Marketing Officer. Vuonna 2012 Erolin vastuulle uskottiin OSRAMin koko maailmanlaajuinen myynti ja markkinointi. Heinäkuusta 2015 alkaen hän on ollut lamppuliiketoiminnan Chief Sales and Marketing Officer.


Tim Yun Chen

Tim Yun Chen

Chief Financial Officer (CFO)

Tim Yun Chen on toiminut LEDVANCEn talousjohtajana 1. heinäkuuta 2018 lähtien. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus ylemmän tason johtotehtävistä ja yli 10 vuoden markkinakokemus valaistusalalta. Chen työskenteli valaistusyritys OSRAMissa 12 vuoden ajan, joista noin viisi vuotta hän vietti yrityksen päätoimipaikassa Münchenissä. Hänen viimeisin työnimikkeensä OSRAMilla oli Tyynenmeren Aasian alueesta vastaava talousjohtaja. Ennen talousjohtajaksi nimittämistään Tim Yun Chen erosi LEDVANCEn hallintoneuvoston puheenjohtajan asemastaan.


Senior Executives

Ylimmän johdon jäsenet ovat vastuussa strategiamme toteuttamisesta alueillamme ja yhtiön toiminnoissa. He varmistavat, että olemme lähellä asiakkaitamme ja markkinoita.


Lehdistökeskus