Ulkovalaistus

Ulkovalaistus

Modernit valaistustekniikat ovat vaiheittain valloittaneet jo yöt. Valaistuksen koristeellisuuden lisäksi älykkäästi suunniteltu ulkovalaistus varmistaa lisääntyneen turvallisuuden erityisesti kaupunkialueilla: kun voi nähdä selvästi mitä edessä on, se antaa työntekijöille ja ohikulkijoille hyvän tunteen erityisesti julkisilla alueilla, mutta myös erillisten rakennusten läheisyydessä.

Arvovaltaisten rakennusten valaisemisesta on alkanut nousta kestävä trendi erityisesti viime vuosina. Arkkitehtonisten yksityiskohtien tausta- ja korostusvalaistuksen lisäksi hyvin sunniteltu valaistus varmistaa lisääntyneen turvallisuudentunteen ja suunnan näkymisen erityisesti julkisilla alueilla, kuten bussipysäkeillä ja julkisilla tapaamispaikoilla.


”Turvallinen, kestävä ja houkutteleva ulkovalaistus on ratkaisevan tärkeää kaupunkialueilla, se lisää viihtyvyyttä ja turvallisuutta.”

Michael Stats – Key Account Manager Facility Management DACH


Minun kaupunkini, minun valoni

Yövalaistus korostaa arkkitehtuuria ja varmistaa lisääntyneen turvallisuudentunteen

Yksittäisten valoyksiköiden pitkän käyttöiän ansiosta taloudellisia ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja vaaditaan luonnollisesti myös ulkovalaistuskohteissa. Laajan tuotevalikoimamme ja kattavan konsultointiosaamisemme tukemana olemme jo monia vuosia olleet luotettava yhteistyökumppani tällä alalla lukuisille yrityksille ja kunnille.


Monipuoliset vaihtoehdot yksilölliseen optimointiin

Yhdessä kanssasi voimme voittaa moninaiset haasteet, kuten standardien asettamat vaatimukset, luotettavuuden, ylläpidon helppouden, korkean valaistuksen laadun ja kestävyyden sekä tehokkaan tehonkulutuksen ja optimoidun ympäristötasapainon. LEDVANCE lisää jatkuvasti hyödyllisiä etuja tulevaisuuteen suuntaavilla valaistusratkaisuilla LED-tekniikassa, kohdekohtaisilla tuotesuosituksilla ja älykkäillä valaistusjärjestelmillä.


LEDVANCE-etuja ulkovalaistukselle

 • Usean vuoden kokemus ja erinomainen konsultointiosaaminen
 • Tulevaisuuteen suuntaava ja laaja tuotevalikoima maksimaaliseen tehokkuuteen
 • Älykkäät valonohjausjärjestelmät LED-tekniikalla


Ulkovalaistuksen asiantuntijasi

LEDVANCElla on monen vuoden kokemus ulkovalaistuksesta. OSRAMin tehokkaiden suurpainenatriumlamppujen ja metallihalogeenilamppujen kehityksen jälkeen tarjolla on nyt myös suorituskykyisiä LED-tekniikan valaistusratkaisuja. Voit luottaa LEDVANCEen asiantuntevana ja kokeneena kumppanina.


Palveluvalikoimamme
 • Tuotesuositukset käyttökohteen perusteella
 • Kattava tuotevalikoima, joka perustuu monenlaisiin valaistustekniikoihin
 • Valkoisen ja keltaisen valon tehokkaat, pitkäikäiset purkauslamput
 • Ulkovalaistukseen sopivat LED-jälkiasennusratkaisut
 • Tehokkaat liitäntälaitteet ulkovalaistuksen erityistarpeisiin


Monia vaihtoehtoja ulkovalaistuksen yksilölliseen optimointiin
 • OSRAM NAV -purkauslamput, joissa on tehokkaat elektroniset liitäntälaitteet
 • OSRAM HCI -purkauslamput, joissa on tehokkaat elektroniset liitäntälaitteet
 • OSRAM Parathom HQL LED Retrofit -lamput


Parhaat tuotteet


Yhteyshenkilö:

Timo Vinnari

Myyntipäällikkö

Puh: +358 400 452 500

Sähköposti: timo.vinnari@ledvance.com