Toimistorakennusten valaistus

SubVertical Office

Oikean työvalaistuksen luominen tarjoaa välittömästi etuja yrityksille toimialasta ja koosta riippumatta. Hyvin suunnitellut ergonomiset valaistusratkaisut edistävät työntekijöiden keskittymistä. Nykyaikaiset valaistusratkaisut varmistavat entistä suuremman energiatehokkuuden ja pienemmät kustannukset. Todellakin hyvä syy näyttää kestäville valaistusratkaisuille vihreää valoa.

Toimistorakennusten valaistus näyttää ensisilmäyksellä olevan itsestään selvä asia. Tarkemmin katsottuna kuitenkin huomaa lukuisat erilaiset vaatimukset ja käyttökohteet, jotka täytyy ottaa huomioon. Arkkitehtuurista, käytöstä ja alueen koosta riippuen tarvitaan erilaisia ratkaisuja. Käyttökohteiden laajuus on erityisen merkittävä tässä yhteydessä: työpisteestä kokoushuoneeseen ja eteisaulaan.


“Optimoimme toimistoja ja työpaikkoja asentamalla valaistusratkaisuja, jotka tarjoavat miellyttävän työilmapiirin ja samalla vähentävät energia- ja ylläpitokustannuksia.”

Siegfried Wagner - Key Account Manager Facility Management DACH & Sales Director VAM DACH


Perfect work-light-balance

Joustavia ja toimivia ratkaisuja jokaiseen käyttökohteeseen

Olemme vakiinnuttaneet asemamme pioneerina Saksan markkinoilla erilaisten työtilojen valaistuksen toimittajana tietotaitomme, valaistuksen huipputekniikan ja valonhallintajärjestelmiemme ansiosta. Pitkäaikaisten kansallisten ja kansainvälisten yhteistyökumppaniemme tukemana meillä on kattavaa ja räätälöityä asiantuntijuutta, josta myös sinun yrityksesi voi hyötyä: oikea valaistus saa työntekijäsi tuntemaan itsensä motivoituneeksi ja he voivat keskittyä paremmin. Sekä asiakkaat että vierailijat voivat odottaa löytävänsä miellyttävän ilmapiirin.


Korkea tehokkuus ja houkuttelevat takaisinmaksuajat

Olipa kyseessä näyttävä valaistus eteisaulaan tai jaettuun tai avoimeen työtilaan: LEDVANCElta saat tilasta riippumatta parhaan asiantuntijuuden. Innovatiivisten valaistuskonseptien lyhyet takaisinmaksuajat ovat erinomainen ratkaisu myös toimitilojen hallinnoille ja controllereille. Tuotteemme täyttävät kaikki tarvittavat DIN-ja VDE-standardien vaatimukset ja tarjoavat lisäturvaa kattavien takuiden ansiosta.


LEDVANCE-etuja toimiston valaistukselle

  • Motivoiva työilmapiiri
  • Lyhyet takaisinmaksuajat
  • Pienempi tehonkulutus ja alentuneet sähkökustannukset


Parhaat tuotteetYhteyshenkilö:

Timo Vinnari

Myyntipäällikkö

Puh: +358 400 452 500

Sähköposti: timo.vinnari@ledvance.com