Toimitilojen valaistus

Vertical Facility Management

LEDVANCE on Saksan markkinajohtaja tällä tärkeällä toimialalla. Avainasiakkaisiimme kuuluu alan 20 suurinta kansallista ja kansainvälistä yritystä. Olemme tehneet läheistä yhteistyötä näiden kumppaneiden kanssa vuosikymmeniä ja saavuttaneet paljon yhdessä.

Tätä asemaa vahvistavat nopeasti lisääntyvä rakennusten remontointitarve ja uudisrakentaminen. Kestävä rakentaminen ja vihreät rakennukset ovat tässä keskeisiä. Valaistuksella on merkittävä rooli, ja energiatehokkaat ja älykkäät valaistusjärjestelmät ovat erityisen tärkeitä.


Oikea valo oikeaan paikkaan oikeaan aikaan - yksilöllistä, henkilökohtaista ja ammattimaista

Innovatiivisilla valaistusratkaisuilla luodaan miellyttävä ilmapiiri, jossa työntekijät ja asiakkaat tuntevat olonsa kotoisaksi. Valo voi auttaa parantamaan suorituskykyä. LEDVANCE tarjoaa mukautettuja valaistusratkaisuja ja lisäarvoa uusimpien tekniikoiden, optimaalisten valaistusratkaisujen ja energiansäästön avulla. Tuotteemme täyttävät kaikki tarvittavat DIN-ja VDE-standardien vaatimukset ja tarjoavat lisäturvaa kattavien takuiden ansiosta.

LEDVANCEn tietotaito yhtenä valaistusalan markkinajohtajana luo vankan pohjan ammattimaiselle tuelle ja yksilölliselle asiakaspalvelulle. Paino on yrityksesi vaatimuksissa ja asiakkaidesi tarpeissa, jotta voimme yhdessä tarjota optimaalisen ja taloudellisen valaistusratkaisun jokaiseen käyttökohteeseen. Ensisijaisesti haluamme hyödyntää energiaa tehokkaasti teollisuudessa, toimistoissa, urheilulaitoksissa, lentokentillä ja julkisissa ja yksityisissä rakennuksissa. Tavoitteena on säästää energiaa ja alentaa toimintakustannuksia.


Nopean investoinnin tuottoajan ansiosta valaistusalue sopii erityisen hyvin tärkeän energiansäästötavoitteen täyttämiseen. Tulevaisuudessa valaistuksella on entistäkin suurempi merkitys jatkuvasti nousevien energiakustannusten sekä säännösten ja lakien vuoksi (mukaan lukien eurooppalaiset direktiivit, kuten ErP-direktiivi valmistajille sekä rakennusten energiatehokkuusdirektiivi EPBD ja saksalainen energiansäästölaki suunnittelijoille). Valaistuksen osuus on jo keskimäärin 30 prosenttia nykyisistä energiakustannuksista.

Yksi tärkeimmistä tavoitteistamme on ylläpitää valon laatu nykyisentasoisena. Neuvomme sinua ja asiakkaitasi järjestelmällisesti kaikissa rakennusten alueissa ulkoasennuksia unohtamatta (muun muassa kulkureittien valaistusjärjestelmät, pysäköintihallit, kadut, eteisaulat, toimistot, porraskäytävät, taukohuoneet ja kokoustilat). Luetteloa voisi jatkaa. Eri alojen tarpeet ja arkkitehtoniset suunnitelmat asettavat erilaisia haasteita modernille, toimivalle ja taloudelliselle valaistukselle.

Meillä on lukuisia suosituksia toimitilojen valaistuksen optimoinnissa ja energiansäästössä. Näitä ovat muun muassa pitkäaikaisten kumppaneidemme maanpäällisten ja -alaisten pysäköintialueiden muunnokset.

We have numerous facility management references in relation to lighting optimization and energy conservation. These include, for example, the successful conversion of car parks and underground parking lots for our longstanding partners.


Yhteyshenkilö:

Timo Vinnari

Myyntipäällikkö

Puh: +358 400 452 500

Sähköposti: timo.vinnari@ledvance.com