Ravintolat ja majoitusliikkeet

Asiakkaiden odotukset ovat korkealla. Hotellien ja ravintoloiden kohtaamat vaatimukset ovat nousseet viime vuosina matkustuksen lisääntymisen myötä. Tavoitteena on erottua kilpailijoista, luoda ainutlaatuinen myyntiväittämä, noudattaa uusia säännöksiä ja olla silti niin yksilöllinen kuin mahdollista.

Nämä tavoitteet tarkoittavat usein nousevia toimintakustannuksia ja uusia investointeja, joihin voidaan vastata nopeasti optimoidulla energiankulutuksella.


Mitä valolla voidaan saada aikaan?

Kustannusten leikkaaminen energiaa ja vaihtokustannuksia vähentämällä

Pitkän aikavälin energia- ja vaihtokustannuksia voidaan vähentää vaihtamalla tehokkaampaan valaistusjärjestelmään.

Ratkaisut yhdestä lähteestä

Laaja valikoima tuotteita ja erikoisratkaisuja valaistuksen muutoksen hankekohtaiseen suunnitteluun. Tarjoamme jokaiseen kohteeseen oikean valaistuksen, joka on suunniteltu vastaamaan asiakkaiden ja työntekijöiden tarpeisiin ja odotuksiin.

Laadukkaat tuotteet – parasta valoa

Oikein suunniteltu valaistusjärjestelmä parantaa vieraiden viihtyvyyttä huomattavasti.

Esimerkiksi baareissa ja ravintoloissa oikea valaistus voi saada asiakkaat jäämään pidemmäksi aikaa, mikä parantaa myyntiä merkittävästi.

Näytä saavutuksesi

Olemme kehittäneet hotelli- ja catering-alan valaistukselle oman ympäristösertifikaatin, joka toimii kansainvälisenä valaistuksen mittapuuna ja sertifiointiohjelmana. Se myönnetään yrityksille, jotka ovat täyttäneet LEDVANCE-standardit. Tämä mitataan todennettavissa olevilla indikaattoreilla, joita ovat muun muassa energia, CO2 ja hävitys.

Hotelli- ja ravintolavalaistuksen pitkäaikaisina ammattilaisina otamme työmme vakavasti ja tuemme yritystäsi muuttuvilla markkinoilla. Tukenasi on yli sadan vuoden kokemus.

Kehitetään valaistusta yhdessä!


”Ravintola- ja majoitusala muuttuu jatkuvasti vaativammaksi. Tavoitteita ja töitä on enemmän, mutta vieraille on tarjottava yksilöllinen ja ainutlaatuinen kokemus.”

Julia Morosow – Vertical Application Manager Hospitality EU


Yhteyshenkilö:

Timo Vinnari

Myyntipäällikkö

Puh: +358 400 452 500

Sähköposti: timo.vinnari@ledvance.com