Myymälät

Kestävä kehitys on alan johtava teema

Päivittäisessä liiketoiminnassa on otettava vastuu ympäristöstä ja käytettävä resursseja mahdollisimman tehokkaasti. On siis tärkeää optimoida vähittäiskaupan valaistusratkaisujen energiankulutus.

Valaistuksessa käytettävän energian säästäminen on helppoa myymälöissä, oli kyseessä sitten ruokakauppa, muotiliike, huonekaluliike, rautakauppa tai puutarhamyymälä. Ympäristöä säästäviin LED-lamppuihin vaihtaminen pienentää energiankulutusta ja CO2-päästöjä.

Valaistuksen optimointi on ollut erityisen tärkeää sen jälkeen, kun saksalaisen energiansäästölain primaarienergian viitetasoja ja vähintään 250 neliömetrin kokoisten myymälöiden energiatehokkuussertifioinnin vaatimuksia tiukennettiin vuonna 2016.


Tunteita luova valo – ammattimaiset valaistustyökalut tuotteillesi

Valaistuksen taso voi vaihdella eri myynti- ja näytteillepanoalueiden välillä. Laadukas valaistus saavutetaan käyttämällä suoria ja epäsuoria elementtejä järjestelmällisesti ja luovasti.

Valon ja varjon vuorovaikutuksella on piristävä ja vaihtelua luova vaikutus. Suunnitellut kohdevalo- ja varjotehosteet parantavat vaikutusta entisestään. Ne korostavat tuotteiden muotoilua ja niiden antamaa vaikutusta.

LEDVANCEn avulla saat tuotteesi parhaaseen valoon tosivärisellä yleisvalaistuksella, kirkkailla kohdevaloilla ja tehokkaalla valonhallinnalla.


”Valoa voidaan käyttää tilojen suunnittelussa ja luomaan ainutlaatuisia ostoselämyksiä, joiden tunnelma stimuloi asiakkaita.”

Dipl. Betriebswirt (FH) André Schweinsberg – Vertical Application Manager Shop EU


Loistava valaistus, ainutlaatuinen tekniikka: Uudet OSRAM SubstiTUBE® -LED-putket

SubstiTUBE on täydellinen vaihtoehto perinteisille T8- ja T5-loistelampuille. LEDVANCE tarjoaa myös muunnelman innovatiivisista OSRAM-LED-putkista elektronisilla liitäntälaitteilla ohjattaville valaisimille. CCG-valaisimien malleja on myös optimoitu entisestään. Laajan OSRAM SubstiTUBE -valikoiman putkien asennus on helppoa ja turvallista, sillä uudelleenjohdotusta ei tarvita. Niiden avulla ketjutettavat valoputkijärjestelmät voidaan muuntaa yhtenäiseen LED-tekniikkaan.


Uudet LEDVANCE OSRAM LED –valaisimet säästävät energiaa ja edistävät myyntiä

Meillä on täydellinen valaistusratkaisu jokaiseen tarpeeseen ja myymälään. Tehokas, joustava ja yksilöllinen. Sinun liiketoimintasi menestykseksi.


Yhteyshenkilö:

Timo Vinnari

Myyntipäällikkö

Puh: +358 400 452 500

Sähköposti: timo.vinnari@ledvance.com