Myymälävalaistus

Kestävä kehitys on alan johtava teema

Myymälä

Päivittäisessä liiketoiminnassa on otettava vastuu ympäristöstä ja käytettävä resursseja mahdollisimman tehokkaasti. On siis tärkeää optimoida vähittäiskaupan valaistusratkaisujen energiankulutus.

Valaistuksessa käytettävän energian säästäminen on helppoa myymälöissä, oli kyseessä sitten ruokakauppa, muotiliike, huonekaluliike, rautakauppa tai puutarhamyymälä. Ympäristöä säästäviin LED-lamppuihin vaihtaminen pienentää energiankulutusta ja CO2-päästöjä.

Valaistuksen optimointi on ollut erityisen tärkeää sen jälkeen, kun saksalaisen energiansäästölain primaarienergian viitetasoja ja vähintään 250 neliömetrin kokoisten myymälöiden energiatehokkuussertifioinnin vaatimuksia tiukennettiin vuonna 2016.


Tunteita herättävä valo – ammattimaiset valaistustyökalut tuotteillesi

Valaistuksen taso voi vaihdella eri myynti- ja näytteillepanoalueiden välillä. Laadukas valaistus saavutetaan käyttämällä suoria ja epäsuoria elementtejä järjestelmällisesti ja luovasti.

Valon ja varjon vuorovaikutuksella on piristävä ja vaihtelua luova vaikutus. Suunnitellut kohdevalo- ja varjotehosteet parantavat vaikutusta entisestään. Ne korostavat tuotteiden muotoilua ja niiden antamaa vaikutusta.

LEDVANCEn avulla asetat tuotteesi parhaaseen valoon luonnollisen värisellä yleisvalaistuksella, kirkkailla kohdevaloilla ja tehokkaalla valonhallinnalla.


Yhteyshenkilö:

Timo Vinnari

Myyntipäällikkö

Puh: +358 400 452 500

Sähköposti: timo.vinnari@ledvance.com