Vertikaaliset käyttökohteet

Erikoismyyntiosastomme on jo usean vuoden ajan auttanut kaupallisia asiakkaitamme valitsemaan parhaat ja energiatehokkaimmat valaistusratkaisut.

Tänä aikana tekniikat, valaistusmarkkinat ja valaistusjärjestelmien vaatimukset ovat muuttuneet nopeasti, ja tekniikan kehitys vaikuttaa niihin jatkossakin.

LEDVANCE voi auttaa yritystäsi monilla uusilla tavoilla, mutta käytössä on lisäksi hyväksi todetut käytännöt, kuten OSRAM-tuotemerkki kaikissa perinteisissä lampuissa ja LED-lampuissa. Yritystäsi palvelee kokenut Vertical Application Manager -tiimi, jolla on syvällinen ymmärrys vertikaaleista.


Globaali kumppanisi kaikissa vertikaaleissa

LEDVANCElla on vertikaalisia myyntiorganisaatioita Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa, ja niitä ollaan parhaillaan perustamassa Keski- ja Etelä-Amerikkaan. Olemme myös kehittäneet joitakin alustavia ratkaisuja kaikkiin muihin maihin ja maanosiin.

Oikeat strategiat ja palvelut sekä korkeatasoinen tuki kaikkialla Euroopassa varmistetaan määrittämällä International Vertical Application Manager (IVAM) kuhunkin neljään vertikaaliin, jotka ovat: MYYMÄLÄT, RAVINTOLAT JA MAJOITUSLIIKKEET, TEOLLISUUS ja TOIMITILOJEN HALLINTA.

Vertical Application Managerit (VAM) tarjoavat yksilöllisiä ja maakohtaisia ratkaisuja vertikaaleissa ULKOVALAISTUS, LIIKENNE ja TERVEYDENHUOLTO.


”Vertical Application Managerit ovat todellinen tiedon ja innoituksen lähde. He voivat näyttää, miten valaistusjärjestelmien kustannuksia pienennetään ja valon laatua parannetaan. Käytä siis osaamistamme. Haluamme palvella yritystäsi jatkossakin luotettavana valaistuskumppanina.”

Ingo Glowacz – Head of Vertical Application Management & E-Commerce Europe


VAM-PALVELUT

  • Yksilöllinen valaistuksen optimointistrategia yrityksellesi
  • Vierailu toimipaikassasi ja valaistuskonsultoinnin tarjoaminen
  • Asiakaskohtaiset markkinointitoimenpiteet
  • Toimipaikan energia-arvioinnit, joissa on yksityiskohtainen analyysi kaikista asiaankuuluvista valopisteistä, optimointisuosituksia ja säästömahdollisuuksien arviointi (energia, vaihtokulut, materiaalit ja investoinnin tuottoaika)
  • LEDVANCE-kumppanit: käytössä on kumppaniyritysten verkosto, joka tarjoaa suunnittelua, asennusta, käyttöönottoa, huoltoa ja mukautettuja ratkaisuja
  • Apua oikean jakelukumppanin etsimiseen
  • Tekninen konsultointituki ja apua teknisten valaistusmääritysten ja -standardien valmisteluun

Yhteyshenkilö:

Timo Vinnari

Myyntipäällikkö

Puh: +358 400 452 500

Sähköposti: timo.vinnari@ledvance.com