Hotelli- ja ravintola-alan valaistus

Hotelli- ja ravintola-ala

Hotelli- ja ravintola-alalla kutsuva valaistus on keskeinen design-tekijä, joka luo ensihetkestä alkaen tervetuloa toivottavan tunnelman. Innovatiiviset valaistuskonseptit voivat vaikuttaa myös merkittävästi optimaalisen työympäristön tarjoamiseen henkilöstölle ja energiakustannusten alentamiseen: säästöpotentiaali voi usein olla jopa 30 prosenttia.

Hyvinvoiti vs. kustannussäästöt: Yhä useampi hotelli- ja catering-alan toimija luottaa nykyaikaiseen LED-tekniikkaan, joka luo kutsuvan ja miellyttävän tunnelman asiakkaille ja samalla alentaa tehonkulutusta. Tunnelmallinen ja silti energiaa säästävä sisustus voidaan luoda LED-valaistusratkaisuillamme, jotka yhdistävät lämpimän, tunnelmallisen valaistuksen pitkään käyttöikään ja erittäin alhaisiin energiakustannuksiin.


”Hotelli- ja ravintola-ala muuttuu jatkuvasti vaativammaksi.Tavoitteita ja töitä on enemmän, mutta vieraille on tarjottava yksilöllinen ja ainutlaatuinen kokemus.”

Julia Morosow – International Key Account Manager EU


Minun 5 tähden valaistukseni

Nopea takaisinmaksuaika nopeasti laskevien energiakustannusten ansiosta

Lisäesimerkki kertoo myös nykyaikaisella LED-tekniikalla varustettujen alasvalojen tehokkuuden: Sähkö- ja ylläpitokustannuksia voidaan pienentää jopa 54 prosenttia 20 valaisimen käytävässä. Tämä pätee myös LED-ratkaisuihin ulkoalueilla, joiden ylläpito on käytännössä olematonta verrattuna jopa 1 500 W:n halogeenivalonheittimiin ja ne käyttävät jopa 90 prosenttia vähemmän energiaa verrattuna perinteisen tekniikan valaisimiin.


Älykkäät valonohjausjärjestelmät erilaisiin tarpeisiin

Hotellien kokoustiloilla esimerkiksi on erityisvaatimuksia valaistukselle: erilaista valaistusta tarvitaan luovaan aivoriiheen ja keskittyneeseen työhön. Olipa kyseessä yleisvalaistus tai väritehosteet, kaikki vaatimukset voidaan täyttää älyvalaistusjärjestelmällä ja lisätunnistimilla.


LEDVANCE-etuja hotelli- ja ravintola-alalle

  • Kutsuva tunnelma
  • Alentuneet sähkökustannukset ja nopea investoinnin tuottoaika
  • Joustava valaistuksenohjausjärjestelmä ihanteelliseen valaistukseen


Mitä valolla voidaan saada aikaan?

Kustannusten leikkaaminen energiaa ja vaihtokustannuksia vähentämällä

Pitkän aikavälin energia- ja vaihtokustannuksia voidaan vähentää vaihtamalla tehokkaampaan valaistusjärjestelmään.


Ratkaisut yhdestä lähteestä

Laaja valikoima tuotteita ja erikoisratkaisuja valaistuksen muutoksen hankekohtaiseen suunnitteluun. Tarjoamme jokaiseen kohteeseen oikean valaistuksen, joka on suunniteltu vastaamaan asiakkaiden ja työntekijöiden tarpeisiin ja odotuksiin.


Korkealaatuiset tuotteet - parasta valoa

Oikein suunniteltu valaistusjärjestelmä parantaa vieraiden viihtyvyyttä huomattavasti.

Esimerkiksi baareissa ja ravintoloissa oikea valaistus voi saada asiakkaat jäämään pidemmäksi aikaa, mikä parantaa myyntiä merkittävästi.


Näytä saavutuksesi

Olemme kehittäneet hotelli- ja catering-alan valaistukselle oman ympäristösertifikaatin, joka toimii kansainvälisenä valaistuksen mittapuuna ja sertifiointiohjelmana. Se myönnetään yrityksille, jotka ovat täyttäneet LEDVANCE-standardit. Tämä mitataan todennettavissa olevilla indikaattoreilla, joita ovat muun muassa energia, CO2 ja hävitys.

Hotelli- ja ravintolavalaistuksen pitkäaikaisina ammattilaisina otamme työmme vakavasti ja tuemme yritystäsi muuttuvilla markkinoilla. Tukenasi on yli sadan vuoden kokemus.

Kehitetään valaistusta yhdessä!


Hotelli- ja ravintola-alan valaistus

Parhaat tuotteetYhteyshenkilö:

Timo Vinnari

Myyntipäällikkö

Puh: +358 400 452 500

Sähköposti: timo.vinnari@ledvance.com