Ability International LTD:lle tehokkuus on avainasia

Peterborough, Iso-Britannia, 2017

Projekti: Ability International Limited, Peterborough'n tuotantotilat

Vertikaali:: Teollisuus

Käyttökohteet: Varastot, verstaat, tuotantotilat

Tekniikka: LED-valaisimet

Valaisimet: LEDVANCE Damp Proof


Ability International LTD:lle tehokkuus on avainasia

Äskettäinen valaistuksen uusiminen LEDVANCE Damp Proof LED-valaisimilla nostaa valaistuksen voimakkuutta tuotantotilassa 20 % ja tuo 68 % energiansäästöt.


Avainasiat

  • Erittäin hyvä energiatase: 68 % energiansäästöt ja siten alentuneet kustannukset
  • Parantunut valon laatu: Erittäin tasainen valo ja 20 % nousu valaistusvoimakkuudessa (luksia)
  • Luotettava valaisimen laatu: 5 vuoden takuu, elinikä 50 000 tuntia (L70/B50), IK08 ja IP65
  • Helppo asennus ja kokoonpano


Haaste

Ability International LTD on britannialainen yhtiö, joka on erikoistunut korkealla työskentelyn räätälöityihin ratkaisuihin ja vaatimuksiin.

Yhtiö oli ollut tiloissa vasta hieman yli vuoden kun selvisi, että tuotantotilojen valaistus tarvitsee uudistamista. Valaistus koostui 51:stä kuuden jalan pituisesta loistelistavalaisimesta ja yhteensä kahdesta putkesta asennusta kohden. Valaistus kulutti 8,7 kW tunnissa ja maksoi yhtiölle £273 kuukaudessa. Henkilöstö oli myös ilmaissut huolensa valon puutteesta työtuolien ja -koneiden yläpuolella.

Ability International LTD halusi uudistaa koko varastotilan ja asentaa LED-valaisimet parantamaan työympäristöä ja vähentämään energia- ja ylläpitokustannuksia.


Ratkaisu

Neuvoteltuaan asiakkaan kanssa urakoitsija, Lighting Electricians Limited, valitsi asennukseen LEDVANCE Damp Proof 55 W LED-valaisimet. Valaisimet valittiin, koska ne antavat yhtenäisen valon laajalla 180° avauskulmalla ja korkean valotehon 115 lm/W. Lisäksi niiden IP65-kotelointiluokka soveltuu ihanteellisesti teollisuus- ja varastointitiloihin.
Asennuksen valmistuttua urakoitsija totesi valaistusvoimakkuuden nousseen 20 %:lla. Uudet valaisimet vähensivät tilan energiantarvetta 5 kW tunnissa säästäen näin asiakkaalle 68 % energiakustannuksista.


"Lopputulos oli meille kaikille hieno yllätys. Valon kirkkaus ja selkeys on upeaa, ilman yhtään häikäisyä. Se on miellyttävän kirkasta valkoista valoa, joka leviää laajasti eikä jätä varjokohtia, mikä on erittäin tärkeää tuotantotiloissa. Mitä tehonkulutukseen tulee, mitattu energiankulutuksen väheneminen näyttää erittäin lupaavalta. Numerot valvontalaitteessa kertovat, että valastuksen aiheuttama lasku pienenee huomattavasti!"

Ability International LTD


"LEDVANCE-valaisinten valoteho oli erinomainen, niiden hinta kohtuullinen ja takuuaika hyvä. Ne näyttävät ja tuntuvat helposti asennettavilta laatuvalaisimilta. Meille helppo asennettavuus on aina ratkaiseva tekijä. LEDVANCE-valaisimet asennetaan yksinkertaisesti työntöliittimillä, joissa on tarvittavat lisäosat. Tämän jälkeen päätös oli helppo."

LIGHTING Electricians LTD


Lisähyötyjä

LEDVANCE 55 W Damp Proof LED-valaisinvalikoima on suunniteltu tarjoamaan helppoja asennuksia ilman työkaluja sekä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kiinnikkeitä ja turvaruuveja asennustarvikkeiden ohella (ripustussarja, varkaudenestosuoja).

Asennuksen helppous ja kokoonpano olivat erityisen hyödyllisiä Lighting Electricians LTD:n tiimille heidän liiketoimintamallinsa vuoksi. Koska heidän sitoumuksensa on minimoida projektin vaikutus asiakkaan toimintaan, yhtiö esiasensi ja suoritti mahdollisimman paljon asennukseen kuuluvia tehtäviä omalla verstaallaan. LEDVANCE-tuotteet takasivat, että heidän työnsä tuotantotiloissa oli mahdollisimman tehokasta.


Tietoa projektista

Ability International LTD on Peterborough'ssa sijaitseva yhtiö, joka on erikoistunut korkealla työskentelyn räätälöityihin ratkaisuihin. Yhtiöllä on yli 23 vuoden kokemus alumiinisten rakennustelineiden ja tikkaiden valmistamisesta, joista useat on räätälöity asiakkaan määrittelyjen ja vaatimusten mukaan.


Yhteyshenkilö:

Timo Vinnari

Myyntipäällikkö

Puh: +358 400 452 500

Sähköposti: timo.vinnari@ledvance.com