LEDVANCEn uutiset

 

SähköTeleValoAV 2018

Ledvance SähköTeleValoAV-messuilla

31.01.2018

SähköTeleValoAV 2018 –messut pidetään 7. – 9.2. Jyväskylässä. Tervetuloa LEDVANCEn messuosastolle B-249 tutustumaan ammattilaisten lamppuihin ja valaisimiin. 

Amazon Echo Ledvance

Amazon Echo ja LEDVANCE luottavat toisiinsa OSRAM LIGHTIFY -tuotteen ominaisuuksien kehittelyssä

2.11.2016

Amazon Echo julkaistiin Saksassa 26. lokakuuta 2016. Nyt voit käyttää sen virtuaalista assistenttia Alexaa OSRAMin LIGHTIFY-älylamppujen hallintaan. 

PARATHOM PAR38 vedenkestävä

LED-heijastinlamppu PARATHOM Advanced 38 DIM on nyt vedenkestävä

26.9.2016

LED-heijastinlamppu PARATHOM Advanced 38 DIM saapui nyt markkinoille ulkokäyttöön sopivana versiona. 

LED-lamppujen valikoima

LEDVANCE – miljoona valoa loistaa tulevaisuuteen

16.9.2016

LEDVANCE, joka on OSRAMin kokonaan omistama tytäryhtiö, julkaisi kesäkuussa 2015 projektin, jossa Saksan Eichstättin tehtaan halogeenituotantolinja muutetaan LED-tuotantoon soveltuvaksi. 

LED-lamppujen valikoima

Himmennettävät LED-lamput

9.9.2016

Lamput, jotka tuottavat valoa valodiodien (LED) avulla, eivät aina ole himmenninten kanssa yhteensopivia. Pakkauksessa on kerrottava, voiko kyseisen LED-lampun himmentää. Myös himmennettävät versiot saattavat aiheuttaa ongelmia erityisesti silloin, jos ne yhdistetään valmiiksi asennettuihin perinteisten lamppujen kirkkaudensäätimiin. 

LED-heijastinlamppu

Korkeajännitteisten volframi-halogeeniheijastinlamppujen aika on ohi

9.9.2016

Syyskuusta 2009 asti paljon energiaa kuluttavat valonlähteet ovat pikkuhiljaa hävinneet markkinoilta. Tänä vuonna lähtövuorossa ovat korkeajännitteiset volframi-halogeeniheijastinlamput. 

Energiaa säästävän lampun kehitys OSRAMissa

Energiaa säästävän lampun kehitys OSRAMissa

3.3.2016

Pienempi, tehokkaampi ja yksilöllinen: Toisin kuin hehkulamppu, joka pysyi lähes muuttumattomana yli 100 vuoden ajan, energiansäästölamppu on kehittynyt nopeasti vain 30 vuoden aikana. 

POWERBALL HCI Excellence

POWERBALL HCI Excellence: tehokas tuote-esittely ja kirkas valo

1.9.2015

POWERBALL HCI Excellence osoittaa vahvuutensa varsinkin muotiliikkeissä: Siinä on kirkas valo, suuri luminanssi ja erittäin hyvä värintoisto. Se korostaa selkeästi pintoja ja värisävyjen vaihteluja, niin että värit näyttävät vielä eloisammilta. 

LEDOTRON

LEDOTRON-allianssi hajosi – kumppaneilla myönteinen suhtautuminen

13.8.2015

Digitaalisen himmennyksen avoimen LEDOTRON-teollisuusstandardin markkinoinnin voidaan katsoa alkaneen EU:n hehkulamppukiellon myötä. Kielto herätti epävarmuutta perinteisten himmentimien yhteensopivuudesta LED- ja energiansäästölamppujen kanssa. LEDOTRON kehitettiin normaaliksi ja standardoiduksi himmennys- ja hallintatekniikaksi. 

LED-valaistus kaikissa RGB-väreissä tulevaan Fraunhofer-hotelliin

Vuoden 2014 fysiikan Nobel-palkinto sinisen LED-valon keksimisestä

9.10.2014

Vuoden 2014 fysiikan Nobel-palkinto myönnetään sinisen LED-valon keksimisestä. Maailman johtavana LED-tuotteiden valmistajana OSRAM onnittelee palkinnon voittajia Isamu Akasakia, Hiroshi Amanoa ja Shuji Nakamuraa. 

LED Superstar Classic A40

LED Superstar Classic A40 voitti Red Dot Award 2014 -palkinnon

18.9.2014

OSRAMin LED Superstar Classic A40 sai arvostetun vuoden 2014 Red Dot Award -palkinnon tuotesuunnittelukategoriassa. Tämä LED-lamppu kehitettiin muistuttamaan perinteisiä hehkulamppuja niin ulkoasultaan kuin valospektriltään.


Lehdistökeskus