Amazon Echo ja LEDVANCE luottavat toisiinsa OSRAM LIGHTIFY -tuotteen ominaisuuksien kehittelyssä

02.11.2016

Sovellus:  Yleisvalaistus,  Smart Home
Teknologia:  LED,  Älyvalaistus
Kohderyhmä:  Vähittäiskauppa,  Yleisö

Amazon Echo julkaistiin Saksassa 26. lokakuuta 2016. Nyt voit käyttää sen virtuaalista assistenttia Alexaa OSRAMin LIGHTIFY-älylamppujen hallintaan.

Amazon Echo on älykäs, äänikomennoilla toimiva multimediajärjestelmä. Käyttäjät voivat kysyä virtuaaliselta avustajalta Alexalta lähes mitä tahansa päivän säätiedoista jalkapallotuloksiin. Voit myös pyytää sitä asettamaan hälytyksen tai toistamaan musiikkia. Ja nyt voit jopa pyytää Alexaa hallitsemaan valaistusta. Jos kodissasi on OSRAM LIGHTIFY -lamppuja, voit helposti säätää valaistusta LIGHTIFY Alexa -toiminnon avulla.

”Alexa, sytytä valot olohuoneeseen”
Tätä toimintoa varten tarvitset Amazon Echon, LIGHTIFY-yhdyskäytävän sekä LIGHTIFY-lamppuja ja -valaisimia. Komento on yksinkertainen: ”Alexa, turn on the lights in the living room” (Alexa, sytytä valot olohuoneeseen) – sopii täydellisesti tilanteisiin, joissa kätesi ovat täynnä tai et viitsi nousta sohvalta. Äänikomennolla voit lisäksi säätää valon voimakkuutta ja himmentää valoja. Eikä siinä kaikki: Alexan kehittelijät ilmoittivat lisäävänsä pian vielä enemmän toimintoja.

LEDVANCEn OSRAM LIGHTIFY -lamput soveltuvat myös muihin älykoteihin. Kasvavassa Smart Home –järjestelmien valikoimassa yhteensopivia ovat muun muassa Samsungin SmartThings, eQ–3, Nest ja Telekom Smart Home.

Sukella Smart Home –maailmaan