Valoheput – uusilla valaistusalan ammattilaisille tarkoitetuilla LEDVANCE LED -valaisimilla: Tehokk

Valoheput on kahden valaistusasiantuntijan tiimi LEDVANCEssa. He pyrkivät ratkaisemaan niitä monia haasteita, joita valoasentajat kohtaavat päivittäisessä työssään. Saa avuliaita, omistautuneita ja asiantuntevia neuvoja Valohepuilta ja liity mukaan toteuttamaan heidän tehtäviään.

Valoheput: kaksi hyvin erilaista henkilöä, mutta loistava tiimi.


Helppokäyttöisessä verkkokuvastossa voit tutustua kaikkiin niihin lukuisiin tuotteisiin, jotka on suunniteltu erityisesti sähköalan tukkukaupalle ja joilla on jopa viiden vuoden takuu.


Valoheput – Missio: LEDVANCE


Valoheput – Missio: Vaivattomuus

Valohepuilla ei ole aina helppoa. Onneksi LEDVANCE LED -valaisimet helpottavat heidän työtään huomattavasti. Tehokkaiden ja todistetusti laadukkaiden LED-tuotteiden ansiosta standardi määrittyy uudelleen. Ja juuri sitä ammatilliset valoasentajat ja valaisinliikkeet haluavat. Asiakkaat mieltyvät LEDVANCEn valmistamiin LED-valaisimiin, koska ne ovat helposti asennettavia ja erityisen kustannustehokkaita. Hyödyt uuden LED-tuotevalikoiman monenlaisista eduista innovatiivisten valokonseptien suunnittelusta valaisimien asennukseen. Muita LED-kattovalaisimien, LEDVANCEn valmistamien asennusvalmiiden alasvalojen ja samankaltaisten LED-kohdevalaisimien vahvuuksia ovat muun muassa jopa 30 000 tunnin nimelliskäyttöikä ja jopa 90 prosentin energiasäästöt. Sekä sinä että asiakkaasi hyödytte huomattavasti pienemmistä sähkölaskuista ja muista huoltokustannuksista. Konsultoivana asentajana tai jälleenmyyjänä autat asiakkaitasi optimoimaan valokonseptit LEDVANCE LED -valaisimilla. Näin löydätte yhdessä ihanteellisen ratkaisun. Tulos: Täysin tyytyväiset asiakkaat.Valoheput – Missio: Building KnowLEDge

Building KnowLEDge -tehtävän aikana Valoheput havaitsivat, kuinka helppoa on tarjota ammattimaista tukea asiakkaille LEDVANCEn avulla. Oletko sinäkin valaistusasiantuntija? Tästä löydät monenlaisia myynnin edistämisessä auttavia käteviä verkkotyökaluja: https://www.ledvance.fi/työkalut. Opi nyt käyttämään näitä työkaluja asiakkaiden kanssa käytävissä keskusteluissa!

Voitat asiakkaiden luottamuksen, kun annat ammattimaista tukea jo yksittäisten LED-valaistusjärjestelmien suunnittelusta alkaen. Erityisesti asentajille ja jälleenmyyjille kehitellyt verkkotyökalut antavat sinulle kaikki tärkeimmät tiedot LEDVANCE LED -lampuista ja -valaisimista. Niiden avulla voit myös tehdä luotettaviin teknisiin tietoihin ja mittoihin perustuvia ammattimaisia suosituksia.

Siirrä innovatiivisten LED-tuotteiden edut eteenpäin suoraan asiakkaillesi. LEDVANCE LED -valaistuksen vahvuudet puhuvat puolestaan: jopa 90 %:n energiansäästö, pidemmät huoltovälit ja perinteisten valotekniikoiden korvaaminen yksi yhteen.