Energiansäästölamput: Tiivis tietopaketti

OSRAM-pienloistelamput ovat laadukkaita, toimivia ja niissä käytetään erityistä teknologiaa. Kierrekantaiset pienloistelamput loistavat erityisesti monien malliensa, energiatehokkuutensa ja pitkäikäisyytensä ansiosta. Näiden energiansäästölamppuina tunnettujen lamppujen hyötypolttoikä yltää jopa 20 000 tuntiin ja ne sopivat korvaamaan tavallisia hehkulamppuja. Kynttilä-, suora-, spiraali- tai klassinen polttimon muoto – OSRAM-energiansäästölamppuja on mahdollista käyttää monella tavalla.

Näiden pienloistelamppujen erikoisuus on niiden kantaan integroitu liitäntälaite. Hehkulampun helppo asennettavuus ja loistelamppujen tehokkuus yhdistyvät näissä lampuissa. Niitä on saatavissa E14- ja E27-kierrekannoilla, B22d-bajonettikannalla ja GU10-nastakannalla. Älykkäiden OSRAM DULUX -energiansäästölamppujen puolesta puhuvat myös niiden erilaiset versiot: himmennettävä, päivänvalotunnistimella varustettu, FACILITY-versio tai 12 V -tasavirtakäyttö.
Pienpainekaasupurkaus loistelampuissa

OSRAM DULUX-energiansäästölamput toimivat samalla tavalla kuin loistelamput, jotka perustuvat pienpainekaasupurkausperiaatteeseen. Pienten elohopeamäärien avulla synnytetään lyhytaaltoista ultraviolettivaloa, joka muunnetaan näkyväksi valoksi fluoresoivassa kerroksessa. Fluoresoiva seos määrää valon värin.
Quick Light -teknologia

LEDVANCEn patentoitu Quick Light -teknologia tekee lopun pitkistä odotusajoista. Teknologia varmistaa tiettyjen DULUX-energiansäästölamppujen erityisen nopean syttymisen.
Sensoriteknologia

Lamput syttyvät automaattisesti iltahämärässä ja sammuvat jälleen päivänvalossa OSRAM-energiansäästölamppujen sensoriteknologian ansiosta. Tunnistimilla varustetut lamput valaisevat oikeaan aikaan.
Kytkentäkestävyys

Pienloistelamppujen kytkentäkestävyys on suuri, joten ne sopivat yksityis- ja ammattikäyttöön esimerkiksi käytäviin tai porraskäytäviin. Ne on mahdollista kytkeä lukemattomia kertoja niiden hyötypolttoiän aikana.
Valon värit

OSRAM DULUX -energiansäästölamppuja on saatavissa erilaisilla valon väreillä: lämmin valkoinen, valkoinen ja päivänvalo. LEDVANCEilta löydät oikean värin joka käyttökohteeseen – olipa kyse sitten kotoisasta olohuonevalaistuksesta tai työpaikan virkistävästä valaistuksesta.