LEDVANCEn sensorilamput: Valoa automaattisesti juuri oikeaan aikaan


Lamppu syttyy automaattisesti pimeän laskeutuessa ja sammuu jälleen päivänvalossa – täydellinen ratkaisu myöhään kotiintulijoille. Rakennuksen sisäänkäynnin automaattinen valaistus varmistaa, että tie perille löytyy helpommin. Se myös sammuu automaattisesti päivällä, jos kytkimen painaminen pääsee unohtumaan. Näin kaksi sensoria auttavat OSRAM DULUX INTELLIGENT SENSOR -lamppuja tuottamaan kirkasta valoa oikeisiin paikkoihin oikeaan aikaan. Tämä sopii taloudelliseen, luotettavaan ja jatkuvaan valaistukseen.


Sensori – tuntumaa valoon

OSRAM DULUX INTELLIGENT SENSOR -lamppujen valosensorit tunnistavat päivänvalon sen spektrijakautuman perusteella. Nämä älykkäät energiansäästölamput kytkeytyvät päälle vain pimeässä. Niiden oma valo tai muut häiritsevät valaistustekijät eivät vaikuta niihin. Lamput sammuvat automaattisesti heti, kun tulee valoisaa. Jopa 30 000 kytkentäjaksoa. Itsetestaustoiminto merkitsee, että lamppu alustuu heti verkkojännitteen päälle kytkemisen jälkeen ja osoittaa toimintavalmiuden käyttäjälle.


Sensoriteknologian etuja

  • Päivänvalon automaattinen tunnistus
  • Tunnoton häiriövalolle
  • Säätyy älykkään mikroprosessoriteknologian avulla automaattisesti eri valaistuspaikkoihin
  • Itsetestaustoiminto
  • Erittäin pitkä hyötypolttoikä - jopa 10 000 tuntia
  • Jopa 30 000 kytkentäjaksoa

Sensorilamppujen käyttökohteita

OSRAM DULUX INTELLIGENT SENSOR -lamput sopivat erityisen hyvin turvavalaistukseen sekä yritys- että yksityiskäytössä. Sensorilamput ovat hyödyllisiä hotellien, myymälöiden ja ravintoloiden sisäänkäyntialueilla, joita ei valaista yöaikaan jatkuvasti.

Yksityistaloissa sensoreilla varustetut lamput ovat erityisen käytännöllisiä talon sisäänkäynnin seinä- ja kattolampuissa tai porttivalaisimissa.