LED-valoputket verkon erikoisesite 2017/18

OSRAM SubstiTUBE: Laaja valikoima, todellisia innovaatioita

Laajempi valikoima, enemmän laatua - ja kaiken lisäksi innovaatioita, jotka tuottavat todellista lisäarvoa: Helppo korvaaja ilman uudelleenjohdotusta, korkea valoteho ja sertifioitu turvallisuus, takuu jopa viisi vuotta - uusi OSRAM SubstiTUBE LED-valoputkivalikoima tarjoaa runsaasti etuja. Koko valikoima, SubstiTUBE Connected -valoputkia lukuunottamatta, on nyt saatavilla täyslasisena.

OSRAM SubstiTUBE T8 Universal UO toimii kaikilla liitäntälaitetteilla ja on saatavilla optimoituna mallina jopa edullisempaan hintaan. Ultra Output -tekniikka tekee LED-valoputkesta ihanteellisen vaativiin valaistuskohteisiin ja tuottaa erinomaisia tuloksia.

Toinen uusi, merkittävästi laajentunut LED-valoputkimallisto on LEDVANCEn uusi T5-valoputkien valikoima SubstiTUBE T5 HE. Katkaisijan suojaus tekee näistä ihanteellisia erityisesti herkillä tuotantoalueilla - kuten myös OSRAM SubstiTUBE Split Control T8 EM UO.

On useita hyviä syitä vaihtaa LEDVANCEn LED-valoputkiin: Hyödy myös lyhyistä takaisinmaksuajoista, jotka perustuvat jopa viisi kertaa pidempään käyttöikään, ja energiansäästöt ovat jopa 90 % verrattuna perinteisiin loistelamppuihin.


OSRAM SubstiTUBE: Parhaat edut valaistusprojektiisi

Säteilevä valaistus, ainutlaatuinen tekniikka: Uudet OSRAM SubstiTUBE LED-valoputket suoriutuvat paremmin kuin perinteiset T8- ja T5-loisteputket monella tavalla.


Plug & Play

Plug & Play

  • Nopea, helppo ja turvallinen lampun vaihto ilman uudelleenjohdotusta

Tehokkuus

Tehokkuus

  • Kirkkaustaso jopa 160 lm/W

Enrgiansäästöt

Energiansäästöt

  • Jopa 70 % verrattuna loistelamppuihin
  • Jopa 90 % SubstiTUBE Advanced T8 Connected -valoputkella, joka soveltuu langattomaan himmennykseen

Taloudellisuus

Taloudellisuus

  • Vaihtokustannukset voidaan saada takaisin jopa neljässä kuukaudessa

Elinikä

Elinikä

  • Jopa 60 000 tuntia

Lampun syttyminen

Lampun syttyminen

  • Välittömästi 100 % välkkymätön valo, ihanteellinen tunnistimien kanssa

Sirpalesuojaus

Sirpalesuojaus

  • Lasinen valoputki on päällystetty sirpalesuojauksella.
  • OSRAM SubstiTUBE T5 ja OSRAM SubstiTUBE Split Control T8 EM UO


 


Mikä tekniikka on oikea?

Oletko epävarma siitä, minkä lampputekniikan (EM- tai HF-lamput) tarvitset valaisimellesi? Sisäpiirin vinkkimme tarjoaa kaksi tapaa selvittää asia helposti.


SubstiTUBE-grafiikka

Sytytintesti

Katso, onko valaisimessa sytytintä. Jos on, tarvitset kuristinkäyttöisen SubstiTUBE Advanced T8 EM tai Value T8 EM LED-valoputken. Jos ei ole, tarvitset elektronisella liitäntälaitteella varustettuihin valaisimiin sopivan HF-mallin.


Kameratesti

Jos valaisimessa on toimiva T8-loistelamppu, katso sitä digitaalisen kameran läpi (esim. älypuhelimella tai tabletilla). Jos valo välkkyy, tarvitset kuristinkäyttöisen SubstiTUBE Advanced T8 EM tai Value T8 EM LED-valoputken. Jos valo ei välky, tarvitset elektronisella liitäntälaitteella varustettuihin valaisimiin sopivan HF-mallin.