LED-valoputket Online Special 2018/19

OSRAM SubstiTUBE: Laaja valikoima, todellisia innovaatioita

LEDVANCE LED -lamppuvalikoima vuodelle 2018 sisältää entistäkin laajemman valikoiman tehokkaita ja kestäviä OSRAM SubstiTUBE -LED-valoputkia, kuten jopa 60 000 tunnin keskimääräisen eliniän lasirunkoiset mallit, jotka ovat sirpalesuojattuja turvallisempaa käsittelyä varten ja hyväksyttyjä elintarviketeollisuuteen.

OSRAM SubstiTUBE T8 Universal -mallit ovat todellisia kokonaisratkaisuja. Niitä voidaan käyttää niin elektronisilla liitäntälaitteilla ja kuristimilla kuin suoralla verkkovirralla, ja laajasta valikoimasta löytyy sopiva malli monenlaisiin käyttökohteisiin. OSRAM SubstiTUBE T8 Connected erottuu yksinkertaisella ja helppokäyttöisellä ZigBee-pohjaisella langattomalla valaistuksenohjausjärjestelmällään, kun taas OSRAM SubstiTUBE T8 EM:n ominaisuuksiin kuuluu erittäin korkea valotehokkuus (jopa 165 lm/W) ja yhteensopivuus sarjakytkennäisissä valaisimissa.

OSRAM SubstiTUBE T5 -LED-valoputkia voidaan käyttää joko elektronisella liitäntälaitteella tai suoralla verkkovirralla. Ne täyttävät monenlaiset vaatimukset, ja ovat siksi erityisen monipuolisia erilaisissa sovelluskohteissa. OSRAM SubstiTUBE T5 High Output -LED-valoputket tuottavat erittäin suuren valovirran ja siksi ne sopivat erityisesti korkeisiin tuotantotiloihin ja varastoihin. OSRAM SubstiTUBE T5 High Efficiency-LED-valoputket puolestaan keskittyy kustannustehokkaaseen valaistukseen.

SubstiTUBE T9 korvaa suoraan ja turvallisesti perinteiset 22 ja 32 W:n T9-rengasloistelamput.

LEDVANCEn LED-valoputkivalikoima tarjoaa paljon hyviä syitä vaihtaa: hyödy myös lyhyistä takaisinmaksuajoista, jotka perustuvat jopa viisi kertaa pidempään keskimääräiseen elinikään, ja jopa 50 %:n energiansäästöstä perinteisiin loistelamppuihin verrattuna.


OSRAM SubstiTUBE: Parhaat edut valaistusprojektiisi

Loistava valaistus, ainutlaatuinen tekniikka: Uudet OSRAM SubstiTUBE LED-valoputket suoriutuvat paremmin kuin perinteiset T8-, T5- ja T9-loisteputket monella tavalla.


Plug & Play

Plug & Play

  • Nopea, helppo ja turvallinen lampun vaihto ilman uudelleenjohdotusta

Tehokkuus

Tehokkuus

  • Valotehokkuus jopa 165 lm/W

Energiansäästöt

Energiansäästöt

  • Jopa 50 % verrattuna loistelamppuihin
  • SubstiTUBE T8 Connected: jopa 80 %:n energiansäästö, kun otetaan huomioon valmiustila, päivänvalon tunnistus ja automaattinen sammutustoiminto

Taloudellisuus

Taloudellisuus

  • Vaihtokustannukset voidaan saada takaisin jopa neljässä kuukaudessa

Elinikä

Elinikä

  • Jopa 60 000 tuntia

Lampun syttyminen

Lampun syttyminen

  • Välittömästi 100 % välkkymätön valo, ihanteellinen tunnistimien kanssa

Sirpalesuojaus

Sirpalesuojaus

  • Lasinen valoputki on päällystetty sirpalesuojauksella.
  • SubstiTUBE T8 EM Advanced/Advanced UO, SubstiTUBE T5 HF/AC


 


Kokolasi

Kokolasi

  • Koko mallisto, lukuun ottamatta SubstiTUBE T8 HF- ja SubstiTUBE T9 -lamppuja, saatavana kokolasisena

Mikä tekniikka on oikea?

Oletko epävarma siitä, minkä lampputekniikan (EM- tai HF-lamput) tarvitset valaisimellesi? Sisäpiirin vinkkimme tarjoaa kaksi tapaa selvittää asia helposti.


SubstiTUBE-grafiikka

Sytytintesti

Katso, onko valaisimessa sytytintä. Jos on, tarvitset kuristinkäyttöisen SubstiTUBE Advanced T8 EM tai Value T8 EM LED-valoputken. Jos ei ole, tarvitset elektronisella liitäntälaitteella varustettuihin valaisimiin sopivan HF-mallin.


Kameratesti

Jos valaisimessa on toimiva T8-loistelamppu, katso sitä digitaalisen kameran läpi (esim. älypuhelimella tai tabletilla). Jos valo välkkyy, tarvitset kuristinkäyttöisen SubstiTUBE Advanced T8 EM tai Value T8 EM LED-valoputken. Jos valo ei välky, tarvitset elektronisella liitäntälaitteella varustettuihin valaisimiin sopivan HF-mallin.


SubstiTUBE LED-valoputkien käyttökustannuslaskuri

Laske yksilölliset säästöt, jotka voit saada käyttämällä SubstiTUBE-LED-valoputkia.