Valaisinvalikoima 2018/19

Uusia tuotepäivityksiä helmikuussa 2019

Uudet Panel IndiviLED-toimistovalaisimet huomiotuotteina

IndiviLED-tuoteperheen uudet LED-toimistovalaisimet ovat saatavana ""Linear"" ja ""Panel"" -mallien eri versioina: Päälle/pois, DALI-yhteensopivana tai integroidulla turvavalaistuksella (ei toistaiseksi saatavilla Suomessa). LEDVANCE tarjoaa näin oikean toimistovalaistuksen yhdestä lähteestä moniin erilaisiin vaatimuksiin: työpöydältä kokoustiloihin ja käytäviltä sisääntuloalueille. IndiviLED-sarjan uudet LED-valaisimet loistavat tasaisella valonjaollaan ja erittäin hyvällä häikäisysuhteella (UGR <16), joka saavutetaan erityisellä IndiviLED-linssitekniikalla. Suuri valotehokkuus jopa 120 lm / W, monipuoliset asennusvaihtoehdot (katto tai ripustus) ja yksinkertainen asennus täydentävät koko tuoteperheen. IndiviLED-paneeli tekee vaikutuksen myös LEDVANCE-muotoilukielellä SCALE, jolle myönnettiin äskettäin German Design Award 2019.


Lisää uutisia: Tuoteversiot integroidulla turvavalaistuksella ja versiot 6500 Kelvinin värilämpötilalla

Panel Value 600, Downlight Alu ja Damp Proof -tuoteperheet on nyt saatavilla myös integroidulla turvavalaistuksella ja automaattisella testitoiminnolla. Tarjoamme myös PANEL DALI 600 -valaisimen IP54-kotelointiluokalla ja Damp Proof DALI -valaisimet 6500 kelvinin malleilla.


Toiminnallisia valaisimia onnistuneisiin valaistushankkeisiin

Kaikkia valaisimia yhdistävät helppo asentaminen, erinomainen hinnan ja toimintakyvyn suhde ja moderni suunnittelu. Valaisimet noudattavat kaikkia soveltuvia standardeja ja määräyksiä, ja niillä on kaikki vaadittavat sertifikaatit ja hyväksynnät (CE, CB, TÜV). LED-valaisimet on varustettu ainoastaan korkealaatuisilla LED-moduuleilla, joiden energiatehokkuusluokat ovat korkeimpia (A, A+ ja A++).