Valaisinvalikoima 2019/20

Valikoimakatsaus

Uudet Panel IndiviLED-toimistovalaisimet huomiotuotteina

Oletko kiinnostunut koko LED-valaisinvalikoimastamme? Valikoimassamme on lukuisia LED-valaisimia 13 eri tuotekategoriassa. Miltei jokaiseen sovelluskohteeseen. Optimoituna päivittäisiin projektitarpeisiisi.


Tuoteuutiset

Uusia ratkaisuja teollisuusvalaistukseen

Uusi varastotiloihin ja tehtaisiin soveltuva TruSYS Performance Trunking System valaisinkiskojärjestelmä tuottaa jopa 11 200 luumenin valovirran ja sillä on jopa 60 000 tunnin elinikä. Nopea ja helppo asentaa ilman työkaluja. Saatavilla kolme eri valon värilämpötilavaihtoehtoa ja neljä eri valonjakoa.


Uusia ratkaisuja toimistovalaistukseen

Uudet LEDVANCE PANEL DIRECT/INDIRECT -ripustusvalaisimet tarjoavat miellyttävän ja energiatehokkaan toimistovalaistusratkaisun suoran (70%) ja epäsuoran (30%) valaistuksen yhdistelmällään. Kaikki valaisimet ovat miltei häikäisemättömia ja ovat EN 12464-1 mukaisia.


 

Uusia ratkaisuja ulkovalaistukseen

Uuden LEDVANCE FLOODLIGHT PERFORMANCE -tuoteperheen valovoimaiset LED-valonheittimet ovat täydellisiä korvaamaan valaisimia, joissa on perinteinen purkauslamppu. Niiden tarkka valonjako erilaisin avauskulmin soveltuu laajaan valikoimaan sovelluskohteita. Erittäin vankat ja kestävät valaisimet ovat IP66 ja IK08 luokiteltuja.


Uusia ratkaisuja myymälävalaistukseen

Uusi TRACKLIGHT ZOOM on monikäyttöinen kiskokohdevalaisin erilaisiin myymäläkohteisiin. LED-valaisimen värintoistokyky on CRI97, joka tekee siitä erinomaisen gallerioiden sekä tasokkaiden muotiliikkeiden valaistukseen. Valaisimen rungossa on himmennyksen säätö ja mekaaninen zoom-linssi on täysin säädettävissä manuaalisesti.Katsaus koko valikoimaan

Valitse mieleisesi kategoria

Kaikkien valaisimien ominaisuuksiin kuuluu asennuksen helppous, erinomainen hinta-laatusuhde ja moderni design. Ne ovat suunniteltu vastaamaan vaadittuja standardeja ja säädöksiä sekä niillä on vaadittavat sertifikaatit ja hyväksynnät (CE, CB, TÜV). LED-valaisimissa on korkealaatuiset LED-moduulit parhaimmissa energiatehokkuusluokissa (A, A+ ja A++).