LED-putkien verkon erikoisesite 2016/17: uraa uurtavat, todistetusti säästävät valaistusratkaisut


OSRAM SubstiTUBE: Valtava valikoima, aitoja innovaatioita

Entistä enemmän vaihtoehtoja, entistä korkeampaa laatua – ja ennen kaikkea todellista lisäarvoa tuovia innovaatioita: OSRAM SubstiTUBE -tuoteperhe tarjoaa räätälöityjä valaistusratkaisuja.


 

Ja LEDVANCE on erittäin asiantunteva ja asiakaslähtöinen kumppanisi.
Video: Asennusopas OSRAM SubstiTUBE T5 LED -putkille


Video: Asennusopas OSRAM SubstiTUBE T8 LED -putkilleOSRAM SubstiTUBE: Arvokas valo

Loistava valaistus, ainutlaatuinen tekniikka: Uudet OSRAM SubstiTUBE -LED-putket päihittävät tavalliset T8- ja T5-loistelamput monella tavalla.
Mikä tekniikka on oikea?

Epäröitkö, mikä lampputekniikka (EM- vai HF-lamput) on oikea valaisimeesi? Seuraavassa kaksi ammattivinkkiä, joiden avulla selvität asian helposti.


SubstiTUBE Graphic

Sytytintesti

Katso, onko kyseisessä valaisimessa sytytin. Jos kyllä, tarvitset SubstiTUBE Advanced T8 EM- tai -Value T8 EM -putken CCG-liitäntälaitteilla käyttöä varten. Jos ei, käytä elektronisiin liitäntälaitteisiin yhteensopivaa HF-versiota.


Kameratesti

Jos toimiva T8-loistelamppu on vielä kiinnitettynä valaisimeen, katso valoa digitaalisen kameran läpi (myös älypuhelin tai tabletti käy). Jos valo välkkyy, tarvitset SubstiTUBE Advanced T8 EM- tai -Value T8 EM -putken CCG-liitäntälaitteilla käyttöä varten. Jos ei, käytä elektronisiin liitäntälaitteisiin yhteensopivaa HF-versiota.


SubstiTUBE LED-valoputkien käyttökustannuslaskuri

Laske yksilölliset säästöt, jotka voit saada käyttämällä SubstiTUBE-LED-valoputkia.