LED-lamppuvalikoima 2018/19. Enemmän vaihtoehtoja. Enemmän tehoa. Kaikkiin käyttökohteisiin.

Korkealuokkainen valaistus älykkäillä valaistusratkaisuilla.
Inspiroidu hienostuneista tuotteista valaistusalan ammattilaisille.

Tehokkuus, muotoilu, tekniikka, viimeistely ja valon laatu: LED-lamppumme asettavat monessa suhteessa uudet standardit. Tulos: laadukkaat, ammattimaiset valaistustuotteet. Tämän vuoden painopisteitä: kokolasinen rakenne, parempi valoteho, uudet värit, uudet vaihtoehdot, kuten sensorit ja uudet IP-suojausluokitukset, jännittävät erikoisominaisuudet ja korkeatasoiset valmistusstandardit – valmistettu Saksassa.

LEDVANCE tarjoaa valaistustekniikan ammattilaisille yhden maailman suurimmista valaistusvalikoimista ja sopivan ratkaisun lähes kaikkiin vaatimuksiin. Hyödynnä tätä kilpailuetua projekteihisi!


LED-lamput perinteisillä kuvuilla

LEDVANCE tarjoaa erittäin suuren ja kattavan valikoiman LED-lamppuja, joissa on perinteisten lamppujen ja halogeenilamppujen ulkonäkö ja tunnelma niin huurrettuina kuin kirkkaina kokolasisina versioina. LED-CLASSIC-sarjaan sisältyy tutut CLASSIC A-, B- ja P -kuvut, kuten myös GLOBE- ja Edison-malliset kuvut innovatiivisella LED-filamenttitekniikalla. Kaikissa lampuissa vaikuttava valoteho, viimeistely ja laatu.

Valikoiman uutuuksia: LEDVANCE-valikoimassa on myös sopivia LED-vaihtoehtoja perinteisille 150 watin halogeenilampuille 2 452 luumeniin saakka. Kaikki yleisimmät mallit ovat saatavana myös himmennettävinä versioina. PARATHOM PRO -lamppujen värintoistokyky erittäin hyvä, jopa yli 95 värintoistoindeksillä. Muotoiluun keskittyneet asiakkaat arvostavat laajennettua Vintage Edition 1906 -mallistoa, jossa on entistäkin parempi valikoima suosittuja vintage-tyylisiä lamppuja uusina muotoina, XXL-versioina ja katseenvangitsijoiksi tarkoitettuina innovatiivisina spiraalimalleina.


LED-lamput klassisilla muodoilla

LED-heijastinlamput

LED-kohdelamppujen uusin sukupolvi, uutuutena lasiset kohdelamput, joilla on helppo korvata halogeenikohdelamput.

Valikoiman uutuuksia: Uudet MR11 ei-himmennettävät lasiset LED-kohdelamput miellyttävät muotoilultaan, ja niitä on saatavana nyt kahdella eri värilämpötilavaihtoehdolla (2 700 ja 4 000 K). Suojausluokituksen IP65 (suojaus vesisuihkulta) ansiosta PAR38 Dim ja PAR38 Green Lens soveltuvat nyt ulkovalaistukseen. PARATHOM PRO -versiot soveltuvat erityisesti myymälävalaistukseen, erittäin korkean värintoistoindeksin (CRI 97) ja jopa 40 000 tunnin polttoiän ansiosta. Laatua alusta loppuun: 75 % kaikista LED-kohdelampuista on valmistettu Saksassa.


LED-heijastinlamput

LED-putket

Uusimpaan LED-valoputkien sukupolveen 2018/2019 kuuluu entistäkin laajempi valikoima tehokkaita ja kestäviä tuotteita.

Valikoiman uutuuksia: Esittelyssä jopa 60 000 tunnin keskimääräisen eliniän kokolasiset mallit, jotka ovat sirpalesuojattuja turvallisempaa käsittelyä varten. OSRAM SubstiTUBE T8 Connected erottuu yksinkertaisella ja helppokäyttöisellä ZigBee-pohjaisella langattomalla valaistuksenohjausjärjestelmällään. OSRAM SubstiTUBE T8 EM:n ominaisuuksiin kuuluu erittäin korkea valoteho (jopa 165 lm/W) ja tandem-toiminto kaikkien 600 mm:n tyyppien kanssa, kun taas OSRAM SubstiTUBE T9 LED -lamppuja suositellaan vaihtoehdoksi tavanomaisille 22 ja 32 W:n T9-loistelampuille.


LED-putket

Lisäominaisuuksia sisältävät LED-lamput

Erityisominaisuuksia sisältävät LED-lamput: älykkäitä ratkaisuja, joilla teet vaikutuksen asiakkaisiisi!

Valikoiman uutuuksia: Tämänvuotisen valaistuskauden aikana esittelemme valikoimassamme vahvoja uutuustuoteita. Duo Click Dim -lamppu: voit valita valotehoksi 30 tai 100 % valokatkaisimen painalluksella. Active & Relax -lamppu: voit helposti vaihtaa työ- ja rentoutumisvalon – 4 000 ja 2 700 kelviniä – välillä valokatkaisinta napsauttamalla.

Yhä valikoimassa: Suosituimmat GLOWdim-, Motion Sensor- ja Daylight Sensor LED -lamput nyt laajennettuna valikoimana.


Lisäominaisuuksia sisältävät LED-lamput

Erikois-LED-lamput

LEDVANCE tarjoaa myös useita erikoisempiin käyttökohteisiin soveltuvia tuotteita sekä erilaisia lamppumuotoja ja kantoja. Kaikille lampuille on kuitenkin yhteistä innovatiivinen LED-tekniikka, energiansäästö ja erinomainen valoteho.

Valikoiman uutuuksia: Uusi HQL LED HIGHBAY, joka korvaa perinteiset 250 ja 400 watin HQL- ja HQI-lamput. Lisäksi uusi HQL LED PRO -tuoteperhe, josta löytyy lamppuja valoteholtaan aina 13 000 luumeniin asti, E40-kannalla oleva malli sopii LED-vaihtoehdoksi 250 watin HQL-lampuille tai 210 watin NAV-lampuille (sytytin vähintään ohitettava). Myös DULUX LED valikoimassa on uusia versioita, jotka korvaavat perinteiset pienoisloistelamput. Vakuuttava valikoima 230V:n ja 12V:n LED-lamppuja G9-, G4- ja GY6.35-kannoilla sekä 120 asteen säteilykulman GX53-kantaiset LED-lamput.


Erikois-LED-lamput