OSRAM-halogeenilamput – loistavaa valoa monenlaisiin käyttökohteisiin

OSRAM-halogeenilamput tarjoavat valaistussuunnitteluun lähes rajattomat mahdollisuudet. Erinomainen valon laatu, pitkä hyötypolttoikä ja suuri tehokkuus sopivat yhtälailla ammatti- kuin yksityiskäyttöön. Olipa kyse sitten myymälän ja studiovalaistuksen kohdevaloista, hotellien ja toimistojen voimakkaista ylöspäin osoittavista valaisimista tai erilaisista kotisovelluksista: Modernit halogeenilamput vastaavat kovimpiakin vaatimuksia.

Luonnollinen, kirkas lämmin valkoinen valo, eri tehot suoraa verkkokäyttöä tai muuntajakäyttöä varten ja useat muotovaihtoehdot – OSRAMin halogeenilamput menestyvät monessa muodossa kaikkialla maailmassa. Yhtenä halogeenilamppusektorin johtavista valmistajista LEDVANCE panostaa jatkuviin innovaatioihin ja uusien teknologioiden kehittämiseen. Tämä tarkoittaa, että OSRAM-halogeenilamput ovat aina tekniikan huippua ja erottuvat edukseen laatunsa ansiosta.
Ammattitietoa

Tietoa halogeenilamppuversioista. Taustatietoa LEDVANCE-halogeeniteknologioista ja paljon muuta. Lue lisää tuotevalikoimasta ja halogeenien mahdollisuuksista.
OSRAM-halogeenilamput: monipuolinen valikoima

Pienistä kohdevaloista suuriin ylöspäin osoittaviin valaisimiin. OSRAMin halogeenilamput ovat erinomainen valinta sekä ammatti- että yksityiskäyttöön. Tutustu laajaan tuotevalikoimaan ja OSRAM-halogeenilamppujen teknisiin ominaisuuksiin.Verkkokuvasto