Lämpimämpi ja miellyttävämpi värilämpötila LEDillä himmentämällä 2 000 kelviniin

Erityisen miellyttävää, lämpimän valkoista valoa saadaan aikaan himmennettäessä hehku- ja halogeenilamppuja, sillä niiden valo muuttuu sillloin lämpimämmän valkoiseksi. OSRAMin GLOWdim teknologian ansiosta voit toteuttaa erityisen lämpimän valkoisen valaistuksen myös moderneilla


ja energiatehokkailla LED-lampuilla. Viimeisintä LED-teknologiaa on hyödynnetty uudessa GLOWdim-tuotesarjassa. Siinä valo on yhdistelmä eri LEDeistä, joilla on eri värilämpötila, ja yhdistelmä riippuu himmennyksen asteesta.


GLOWdim products

Himmentämättömänä valon värilämpötila on lämpimän valkoinen (2 700 kelviniä). GLOWdim-efekti tulee esiin himmennettäessä jolloin valon värilämpötila muuttuu entistä lämpimämmäksi (2 000 kelviniä). Erityisominaisuutena on se, että värintoistoindeksi (Ra, CRI) on vielä korkeampi kuin 80 myös näin alhaisessa värilämpötilassa.

Kattava GLOWdim-valikoima

Ihan lanseerauksesta lähtien OSRAMin GLOWdim-teknologialla varustettu tuotevalikoima on kattava sovelluksiin niin kuluttaja- kuin ammattikäyttöönkin (esim. hotellit ja ravintolat). Valikoimaan kuuluu Classic A (E27-kannalla, himmeä kupu), Classic B (E14-kannalla, himmeä kupu), PAR 16 –kohdelamppu 48 W halogeenilampun korvaajaksi (GU10-kannalla) ja MR 16 –kohdelamppu 33 W lampun korvaajaksi (GU5.3 kannalla). Kattavasta valikoimasta löytyy korvaajat kaikkiin yleisimpiin sovelluksiin ja kohteisiin.


Himmennysyhteensopivuus

Himmennysyhteensopivuudenkin suhteen OSRAM on pitänyt huolen siitä, että erilaisia yhdistelmiä on otettu mahdollisimman kattavasti huomioon. Kaikki GLOWdim-lamput ovat suunniteltu ja testattu käytettäviksi yleisimmillä nousevaa ja laskevaa osaa leikkaavilla säätimillä, sekä yleis- ja jopa DALI-säätimillä. Ja siten ne ovat merkittävästi kehittyneempiä himmennettävyydeltään kuin vertailtavissa olevat kilpailevat tuotteet. Tarkemmat yhteensopivuuslistat löytyvät sivun oikealta puolelta.


Merkittäviä energiasäästöjä GLOWdimillä

Verrattuna vastaavaan hehku- tai halogeenilamppuun GLOWdim-lamput säästävät jopa 90 % energiaa ja kuuluvat energiatehokkuusluokkaan A +. Jopa 25 000 tunnin eliniän ja 5 vuoden OSRAM-takuun ansiosta energia- ja huoltokustannuksia voidaan vähentää merkittävästi.


Verkkokuvasto