Ammattikäyttö
Future office

Tulevaisuuden toimisto

Paljon enemmän kuin työpaikka

Miltä tulevaisuuden toimisto näyttää? Miten New Work -lähestymistapa vaikuttaa digitalisaatioon, kestävään kehitykseen, joustaviin työaikamalleihin ja työ- ja yksityiselämän tasapainoon? Vaikuttaako kilpajuoksu parhaiden ihmisten rekrytoimiseksi asioihin? Tarvitsemme uudenlaisen työkulttuurin, joka perustuu äärimmäisen joustaviin ja toisiinsa yhteydessä oleviin toimistokonsepteihin. Mukaan lukien hybridimalliset hyvin varustetut työpaikat, joissa keskitytään työntekijään. Toimiston tulisi olla paikka, joka mahdollistaa keskustelut kasvokkain, keskittyneen työskentelyn sekä uusien ideoiden saamisen yhdessä tiimin kanssa. Sen pitäisi olla paikka, jossa todellinen ja digitaalinen maailma sulautuvat saumattomasti yhteen. Tämä tarkoittaa, että myös valaistuksen on kehityttävä työn uusien ajatusten vaatimusten mukaisesti ja tuettava yrityksen kasvusuunnitelmia.

TULEVAISUUDEN TOIMISTO TARVITSEE JOUSTAVIA RATKAISUJA, JOTKA KASVAVAT TYÖN MUKANA

Hankekehittäjät, sähkösuunnittelijat ja asentajat voivat hyödyntää monia uusia mahdollisuuksia. LEDVANCE tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja kehittyneiden, helppokäyttöisten tuotteidensa ja järjestelmiensä avulla. Ne sopivat tulevaisuuden vaatimuksiin huomattavan laajan yhteensopivuutensa ansiosta. Laadukas, ilmastoystävällinen ja tulevaisuuden huomioiva valaistus, joka vähentää energia- ja ylläpitokustannuksia sekä hiilidioksidipäästöjä ja lisää työntekijöiden keskittymistä ja hyvinvointia. Tutustu tarkemmin.
Case Study - Future Office Hub Garching 2022

HUOMATTAVIA ESIMERKKEJÄ

Löydät havainnollistavia esimerkkejä monimutkaisista projekteista, jotka olemme toteuttaneet asiakkaidemme kanssa osoitteesta www.ledvance.fi/valaistusprojektit

INNOVATIIVISIA VALAISTUSRATKAISUJA SEKÄ NYKYPÄIVÄÄ ETTÄ HUOMISTA VARTEN

LEDVANCE-TPPS Office of the future-VIVARES open plan office ZIGBEE 2022-03

VIVARES ZIGBEE -VALONHALLINTA – LANGATON, JOUSTAVA JA TALOUDELLINEN

Tulevaisuuden toimiston ei tarvitse olla uudisrakennus. Jos et voi tehdä kovinkaan monia rakenteellisia muutoksia ja/tai etsit joustavia huonemahdollisuuksia, VIVARES Zigbee on sinulle täydellinen valonhallintaratkaisu. Se on helppo tapa luoda optimaaliset valaistusolosuhteet mihin tahansa tilanteeseen. Se on myös kestävä ratkaisu, joka säästää kustannuksia matkan varrella. Kaikki tarvittavat komponentit ja laaja valikoima yhteensopivia LED-valaisimia on saatavilla yhdestä paikasta: LEDVANCELTA.

LEDVANCE TPPS Office of the future VIVARES open plan office DALI 2022-03

VIVARES DALI -VALONHALLINTA – LANGALLISEN TEKNIIKAN MERKKIPAALU

Tulevaisuuden toimistossa ei ole enää yksilöllisiä ratkaisuja. Nyt keskitytään sen sijaan yhteistyötä ja luovuutta edistäviin tiloihin. Kaikkien, jotka ajattelevat uusien työn linjojen mukaisesti, kannattaa valita LEDVANCEn IoT-valonhallintajärjestelmä (LMS). Ja mikä sen nimi on? VIVARES DALI. Järjestelmä on teknisesti täydellisesti yhteensopiva ja DALI-2-sertifioitu, mikä takaa aina optimaaliset valaistusolosuhteet – missä tahansa. Se soveltuu vakautensa ja yhteensopivuutensa ansiosta kaikkiin toimistoratkaisuihin, joissa ohjausjohdot voidaan kytkeä kaapeloituna. Mukaan lukien tietenkin myös LMS-komponentit ja niihin sopivat LED-valaisimet.

LEDVANCE-TPPS Office of the future UVC air purification Hönle 2022-03

ILMAN UV-C-DESINFIOINTI – TAUDINAIHEUTTAJAT KARKOITETAAN TOIMISTOTILOISTA

Koronaviruksen seurauksena myös luotettava ilman desinfiointi on ollut osa tulevaisuuden toimistoa. Ilman UV-C-desinfiointijärjestelmät vähentävät sisätilojen viruskuormitusta ratkaisevan tärkeällä ja tehokkaalla tavalla – täysin ilman kemikaaleja samalla, kun ihmiset työskentelevät. Nämä tekniikan huippua edustavat laitteet imevät ilmaa sisäänsä, inaktivoivat virusten ja bakteerien kaltaiset mikrobit UV-C-valon avulla ja palauttavat puhdistetun ilman sitten kiertoon. Tämä takaa jatkuvan ja luotettavan ilman desinfioinnin.

LEDVANCE-TPPS Office of the future – Single Office Biolux HCL Panels and Downlights 2022-03

IHMISKESKEINEN VALAISTUS – PAREMPAA TUOTTAVUUTTA JA ENEMMÄN HYVINVOINTIA

Tulevaisuuden toimistojen työympäristöjen valaistusratkaisut on suunniteltava siten, että ne edistävät luovaa ajattelua ja keskittymistä työpöytien ja tietokoneiden ääressä sekä tehtaissa. Ihmiskeskeisessä valaistuksessa keskitytään ihmisiin ja heidän luonnonvalon tarpeeseensa. Se on joustava, terveellinen ja tehokas. Toimistossa työskentely on sen myötä miellyttävämpää.

LED Strip Category PERFORMANCE Key Visual White and RGBW

LED-NAUHAJÄRJESTELMÄ – YHTÄ JOUSTAVA KUIN VAATIMUKSESI

Lisää valoa elämään – myös tulevaisuuden toimistossa. Valossa ei enää ole kyse vain mahdollisimman hyvistä visuaalisista olosuhteista tuottavaa työtä varten. Nyt tavoitteena on ”hyvän olon toimisto”, joka innostaa työntekijöitä. Tässä auttaa esimerkiksi tunnelmallinen korostusvalaistus. LEDVANCEn LED-nauhojen tehokkaan ja tyylikkään valaistuksen luominen on helppoa. Erilaiset valkoisen sävyt lisäävät keskittymistä, ja täydellinen värivalikoima luo viihtyisän ja rennomman työpäivän jälkeisen tunnelman.

LEDVANCE TPPS Office Single office Smart Orbis Wall Swan 2022-03

SMART+ – JOTTA VALAISTUKSEN OHJAUS TOIMISI JUURI HALUAMALLASI TAVALLA

Tuolilta nouseminen ja valokatkaisijalle käveleminen on menneisyyttä, eikä sille ole sijaa tulevaisuuden toimistossa. Valojen ohjaaminen äänellä sopii älykodin lisäksi myös toimistoon. SMART+:n avulla LEDVANCE tarjoaa täydellisen ratkaisun pieniin toimistoihin, älykkäisiin yksilöllisiin toimistoihin ja kotitoimistoihin sekä oleskelutiloihin ja luoviin tiloihin. Kokeile itse. LEDVANCE-valo kuuntelee sinua.

Complex of buildings illumination

RAKENNUKSEN PERUSKORJAUS:

PAREMPI VALAISTUS SÄÄSTÄÄ ENERGIAA


Monissa toimistoissa valaistusjärjestelmät ovat vanhentuneita eivätkä todellakaan sovellu tulevaisuuden toimistoon. Saneeraus vähentää energiankulutusta kestävällä tavalla, säästää kustannuksia ja parantaa valaistuksen laatua huomattavasti.

LEDVANCE huolehtii tapauskohtaisista laskelmista ja tarjoaa sinulle mukautetun ratkaisun valaistustarpeidesi mukaisesti – kaikki helposti yhdestä paikasta.

Ota yhteyttä meihin, kun tarvitset hankkeisiisi valaistusratkaisuja:
Sähköposti: asiakaspalvelu@ledvance.com
Puhelin: +49 89 780 673 660
Share page on social media