OSRAM Lamp Finder Professional -sovellus löytää oikean valonlähteen

Lamp FInder App Pro

Valaistusalan ammattilaisille tarkoitettu OSRAM Lamp Finder Professional on helppokäyttöinen ja monipuolinen sovellus, joka auttaa löytämään oikean lampun helposti ja nopeasti. Sovellus sopii käytettäväksi missä yhteydessä vain: työmaalla, projektitapaamisessa, matkan päällä tai toimistolla. Sovelluksella voi vertailla eri vaihtoehtojen teknisiä tietoja, ja oikea valonlähde on helppo valita myös yhdessä asiakkaan kanssa.

Käytännöllinen projektiapu: löydä oikea valonlähde kaikista saatavilla olevista valaistusteknologioista

Sovelluksella voi vertailla led-, halogeeni- ja pienloistelampputeknologioita. Myös loistelamput ja suurpainepurkauslamput löytyvät sovelluksen valikoimista. Klikkaamalla kohtaa ”Tuotetiedot” saat lisätietoa valituista lampuista.


Hyödyllisiä toimintoja: Oma tuotelista, sähköpostitoiminnot, energiansäästölaskuri ja korvaavat teknologiat

OSRAM Lamp Finder Professional -sovellus tukee päivittäisiä työtehtäviäsi. Valitut lamput voidaan tallentaa omalle tuotelistalle ja tuotetiedot on mahdollista lähettää omaan tai muuhun sähköpostiosoitteeseen. Korvaavat teknologiat -toiminnon avulla sovellus etsii korvaavat lamput yleisimmille hehkulamppumalleille ja laskee tarvittavat tehomäärät halogeenikohdelampuille. Energiansäästölaskuri puolestaan kertoo valittujen lamppujen tuottamat energiansäästöt verrattuna vastaaviin vakiolamppuihin.


Lataa ilmainen OSRAM Lamp Finder Professional -sovellus Androidille:

Lataa ilmainen OSRAM Lamp Finder Professional -sovellus iPhonelle ja iPadille: