DIALux ja RELUX

DIALUX / RELUX

OSRAM tukee DIALux- ja RELUX-ohjelmistoja – ammattimaiseen valosuunnitteluun tarkoitettuja sovelluksia. Tästä löydät uusimmat tiedot ja ladattavat ohjelmistot.

DIALux-ohjelmisto

Tästä voit ladata„ DIALux”-valosuunnittelusovelluksen uusimman version.

RELUX-ohjelmisto

Tästä voit ladata „ RELUX”-valosuunnittelusovelluksen uusimman version.


Luminaire Online -plugin-laajennus

Tämä online-tietokanta sisältää valoteknisiä ja teknisiä tietoja valaisimistamme (lampuista). Voit siirtää tietoja suoraan DIALux- tai RELUX-sovellukseen sekä ladata yksittäisiä ULD- tai EULUMDAT-formaatissa olevia tiedostoja.


Lamppu-plugin-laajennus

Sekä DIALux että RELUX tarjoavat mahdollisuuden määrittää valaisimen sisällä oleva valonlähde valaistusprojektisi vaatimuksia vastaavaksi.


DIALUX-käyttäjiä varten

Jos haluat vaihtaa valaisimen sisällä olevaa valonlähdettä, valitse valaisin DIALux-projektissasi, siirry ”Tekniset tiedot”-välilehteen (Technical Data) ja napsauta painiketta [...] käynnistääksesi lamppu-plugin-laajennuksen. Huomioithan, että DIALux-lamppu-plugin täytyy asentaa tietokoneeseesi ensin!

Asentaaksesi plugin-laajennuksen tietokoneeseesi lataa .zip-tiedosto, pura se ja käynnistä sen sisältämä .exe-tiedosto.

DIALux-lamppu-pluginissa on päivitystoiminto: Painettaessa painiketta ”Päivitys” (Update), ohjelma etsii uusia tuotetietoja ja päivittää tietokantasi automaattisesti.


RELUX-käyttäjiä varten

Jos haluat vaihtaa valaisimen sisällä olevan vakiovalonlähteen OSRAM-valonlähteeseen, mene RELUX-projektissa valaisimen ominaisuuksiin ja napsauta “varusteet”-painiketta [lamppusymboli]. Tässä voit määrittää valaisimen valonlähteen. Voit määrittää OSRAM-valonlähteitä millaiseen valaisimeen tahansa (jos valaisimen valmistaja on asettanut tämän mahdollisuuden käyttöön).

OSRAMin valonlähdevalikoimaan on saatavissa normaali RELUX-sovelluspäivitys sekä .zip-tiedosto.

Ladattava .zip-tiedosto pian saatavissa.


Järjestelmävaatimukset

Kestävä kehitys ja LEDVANCE