Kuluttaja

VINTAGE EDITION 1906 -TARINAT

Retro-valaistus - satumainen sisustustrendi, joka tarjoaa kiinnostavia valaistusmahdollisuuksia

RETRO ON TULLUT TAKAISIN

UUSI ELÄMÄNTAPATRENDI

Vintage, retro, klassinen, nostalgia - rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta ei käy kieltäminen, että se on nyt villitys! Kaikkialla maailmassa retro elää uutta tulemistaan, kuten vinyyliklassikkoja soittavan amerikkalaisen levyautomaatin tai legendaarisen italialaisen Vespan muodossa. Ja LEDVANCE on mukana hehkussa.

Trend Vintage

Elämäntapamme muuttuu koko ajan hektisellä vauhdilla. Mutta mitä nopeammin kiidämme kohti uutta uljasta digitaalitulevaisuutta, sitä enemmän tunnumme rakastavan kaikkea retrohenkistä. Koko ajan virtuaalisemmassa maailmassa kaipaamme nostalgiaa, ajatonta muotoilua, autenttisuutta ja kestävyyttä. Ehkä on kiehtovaa pitää jotain oikeasti käsissä sen sijaan, että napsauttaa Wii-konsolin painiketta. Tai ehkä kyse on siitä, että retro yksinkertaisesti näyttää hyvältä – onhan se ehdoton tyylin ilmenemä. Ja enemmän kuin missään muualla tämä pitää paikkansa valaistuksen maailmassa, jossa esillä olevat lamput edustavat kiehtovalla tavalla ajatonta vintagea ja teollista tyylikkyyttä.

Mutta vaikka kuinka haluamme entisaikojen ulkomuotoa, tekniikan on kuitenkin oltava vahvasti tätä päivää. OSRAM Edition 1906 -mallisto sisältää LED- ja halogeenilamppuja ja tarvikkeita, jotka ilmentävät retroa ja huipputekniikkaa parhaalla mahdollisella tavalla. Nämä autenttiset design-tuotteet on jäljitelty uskollisesti Edisonin ensimmäisen hehkulampun mukaan. Ne nostavat kunnioittavasti hattua menneelle, mutta osoittavat vakaasti kohti tulevaisuutta.

LEDVANCEn toimittama OSRAM Edition 1906 -valaistus saa ystäväsi ja sukulaisesi takuulla huokaisemaan ihastuksesta.

SUUNNITTELU JA TEHOKKUUS

– LYÖMÄTÖN PARI!

Valo kertoo kiehtovia tarinoita. Se muuttaa mielialoja ja herättää ihmiset ja paikat henkiin. Mutta voiko se toimia planeettamme hyväksi? Vastaus on KYLLÄ – sen mahdollistavat OSRAM Edition 1906 -malliston LED-lamput ja tarvikkeet LEDVANCElta.

Vintage Edition 1906 suunnittelu ja tehokkuus

Enää retrolamput eivät ole energiasyöppöjä katseenvangitsijoita, joita arvostetaan nostalgisina tunnelmanluojina mutta ei ympäristöystävällisyyden vuoksi. OSRAM Edition 1906 -malliston LED-lamput ja tarvikkeet yhdistävät menneiden aikojen retromuotoilun tämän päivän tekniikkaan.

Edition 1906 -malliston lasi- ja messinkilamppuja on saatavana erilaisissa tyylikkäissä muodoissa. Niiden monitahoiset hehkulankamallit tuovat kotiisi ainutlaatuisen antiikkisen hehkun. Mutta se ei ole ainoa tapa, jolla ne loistavat – ne asettavat myös kestävän kehityksen valokeilaan. Ne kuluttavat 80 % vähemmän sähköä, kestävät jopa viisi kertaa perinteisiä hehkulamppuja pitempään ja valaisevat jopa 25 000 tuntia. Lisäksi voit heittää hyvästit elohopealle ja muille vaarallisille aineille. Nämä LED-ihmeet ovat hyvä uutinen kukkarollesi ja ympäristölle. Sanoiko joku, että kaikkea ei voi saada?

VALAISE TIESI!

RETROMUOTOILU TEKI SIIS VAIKUTUKSEN?

Ja olet nyt innoissasi, että pääset asentamaan LEDVANCEn toimittamat uudet OSRAM Edition 1906 -retrolamput? On vaikea olla innostumatta, kun näkee, miten Edition 1906 -lamput lisäävät selkeää urbaania tyylikkyyttä mihin tahansa huoneeseen yhdistämällä teknisen edistyksellisyyden minimalistiseen retromuotoiluun. Mutta sitten pettymys on väistämätön, kun huomaat, että huone ei olekaan sopiva. Pistorasia on liian kaukana valaistavasta tilasta. Etkä halua järjestellä huonettasi valojen mukaan, vaan valojen pitää mukautua huoneeseen!
Vintage-lamput
Edition 1906 -suunnittelija Gregor Faubel sanoo: ”Jokainen tuntee tämän ongelman: Valaisin halutaan tiettyyn kohtaan, mutta pistorasia on muualla. Voit joko turvautua mielikuvitukselliseen omatekoiseen ratkaisuun. Tai voit hankkia Edition 1906 PenduLum -valaisimen.”

Edition 1906 PenduLum mullistaa johdotuksen, jolloin siitä tulee itsessään merkityksellinen, eikä vain välttämätön väline. Edition 1906 PenduLum -valaisimessa on satiinipäällysteinen alumiinirunko, joka roikkuu pitkästä kangaspäällysteisestä johdosta. Se sisältää teräsköyden, joka voidaan viedä rungossa tai johdossa sijaitsevasta alumiinirenkaasta kattorenkaaseen suoraan valaistavan alueen yläpuolelle.

Tämä nerokkaan yksinkertainen mutta rohkea teollisen muotoilun ilmenemä mahdollistaa valon sijoittamisen juuri sinne missä sitä tarvitaan ja lisää täydellisen nykyaikaisen silauksen huolella suunniteltuun huoneeseen.
Jaa sivu sosiaalisessa mediassa