Kuluttaja

VINTAGE EDITION 1906 -LAMPUT

KORISTEELLISIA MUOTOJA, VINTAGETYYLIÄ, ERINOMAISTA VALOA JA ENERGIATEHOKASTA TEKNIIKKAA

Edition 1906 tuo valokeilaan myös kestävän kehityksen. Sen lisäksi, että modernit LED-lamput kuluttavat 80 % vähemmän sähköä, ne kestävät jopa viisi kertaa perinteisiä hehkulamppuja pitempään ja valaisevat jopa 25 000 tuntia.

Vintage Edition 1906 LED Classic A

VINTAGE EDITION 1906 LED CLASSIC A

Klassista charmia: Perinteisen malliset lamput ovat älykäs ja energiaa säästävä valinta kotiisi. Niiden vintagemuotoilu on tyylikäs ja ainutlaatuinen, ja ne luovat lämpimän kullankeltaista valoa. Nämä lamput pääsevät oikeuksiinsa minimalistisissa valaisimissa, mutta täydentävät luontevasti kaikenlaisia valaisintyyppejä. Tästä ajattomasta klassikosta on saatavilla useita wattitehoja sekä pitkänomainen P-muotoilu, joka antaa vanhalle suosikille uuden ilmeen.

VINTAGE EDITION 1906 LED EDISON

Tehokasta tyylikkyyttä: Lämpimän kullansävyisissä LED Edison -lampuissa on erikoinen, klassinen hehkulankarakenne ja LED-lampuille tyypillinen erinomainen energiatehokkuus. Voit siis huoletta yhdistää useita Edison-lamppuja yhdeksi kokonaisuudeksi. Olipa tyylisi pelkistetyn tyylikäs tai boheemi, nämä valaisimet korostavat tunnelmaa ja täydentävät sisustusvalintojasi erinomaisesti. Edison on saatavilla himmennettävänä ja ei-himmennettävänä versiona. Valikoimassa on myös lamppu, jonka ylellinen spiraalin muotoinen hehkulanka antaa vaikuttavan ja tyylikkään lisän kotisi valaisimille.

Vintage Edition 1906 LED Edison
Vintage Edition 1906 LED Globe

VINTAGE EDITION 1906 LED GLOBE

Vintage lisää mukavuutta: Kullansävyiset Edition 1906 LED Globe -lamput tuottavat lämmintä ja tunnelmallista valoa energiatehokkaasti. Ne ovat sisustuksen yksityiskohtia ja luovat tunnelmavalaistusta. Globe-valikoimassa on useita erilaisia lamppuja, joista yksi on himmennettävä. Valikoimassa on myös lamppu, jonka ylellinen spiraalin muotoinen hehkulanka antaa vaikuttavan ja tyylikkään lisän kotisi valaisimille. Todelliselle retroharrastajalle löytyy jopa 70-lukulainen diskoversio, jossa on musta peilaava pinta.

VINTAGE EDITION 1906 LED CLASSIC B

Laadukkaat lisävarusteet: Nämä hienostuneet kynttilänmuotoiset lamput täydentävät kattokruunuja ja muita valaisimia. Saatavilla on kolme muotoa: perinteinen kynttilämalli, kärjestä taivutettu kynttilämalli ja kierrepintainen malli ovat täydellisiä vaihtoehtoja kotisi valaistuksen keskipisteisiin. Edison-retrohehkulangan hehku luo vanhanajan charmia yhdistettynä nykyaikaiseen tekniikkaan. Lamppujen tyylikkäät muodot sopivat hyvin yhteen vintagetyylisten laitteiden ja huonekalujen kanssa, mutta antavat omaa ilmettä myös runsaan boheemiin sisustukseen.

Vintage Edition 1906 LED Classic B
Vintage Edition 1906 LED Tubular

VINTAGE EDITION 1906 LED TUBULAR

Suoria linjoja: Retrohenkinen putkimainen lamppu on yksinkertainen valinta, kun haluat selkeitä, suoria muotoja. Vintagemuotoilu yhdistyy huipputekniikkaan ja osoittaa, että koti voidaan valaista LED-lampuilla lämpimästi ja tyylikkäästi ja samalla säästää selvää rahaa energiakustannuksissa. Tästä lampusta on saatavilla kolme versiota, joista yksi on myös himmennettävä.

VINTAGE EDITION 1906 LED OVAL

Pyöristetty kynttilä: Soikeanmuotoinen lamppu tarjoaa kaikki LED-tekniikan odotetut ja suositut edut: pitkän käyttöiän ja ennennäkemättömän energiatehokkuuden. Nykyaikainen tekniikka, retromalli ja muoto, joka on riittävän erilainen kiinnittääkseen kaikkien huomion: tätä kaikkea on Vintage 1906 LED Oval. Oval on oiva valinta, suositpa sitten minimalistista ripustustyyliä tai näyttäviä valaisinyhdistelmiä.

Vintage Edition 1906 LED Oval
Vintage Edition 1906 LED Big Grape

VINTAGE EDITION 1906 LED BIG GRAPE

Kupera katseenvangitsija: Tehokas Big Grape -malli on Vintage Edition 1906 -tuoteperheen lippulaiva – erinomainen esimerkki siitä, miten mallisto juhlistaa ajattomia muotoja. Tämä näyttävän kokoinen lamppu kerää katseet ja tarjoaa nykyaikaisen LED-tekniikan pitkäikäisyyden ja energiatehokkuuden yhdistettynä puhtaaseen vintagetyyliin.

VINTAGE EDITION 1906 LED DIAMOND JA PINECONE

Ylellistä hehkua: Nämä kaksi erikoisen muotoista lamppua antavat upean säväyksen olohuoneeseesi. Kävyn ja timantin muotoiset lamput ovat niin kauniita, että ne ansaitsevat paikkansa huomion keskipisteenä. Lamppujen loistelias ilme ei kuitenkaan merkitse suurta sähkölaskua – niissä yhdistyvät upeasti LED-tekniikan energiatehokkuus ja ylellinen muotoilu.

Vintage Edition 1906 LED Diamond and Pinecone
Vintage Edition 1906 LED Mushroom, Star, Heart

VINTAGE EDITION 1906 LED MUSHROOM, STAR JA HEART

Leikkisä mutta energiatehokas: Haluatko piristää romanttista illallista? Kaipaatko jotain erikoista juhlapyhiä varten? Ovatko suunnitelmissa syksyiset juhlat perheelle ja ystäville? Haluatko nauttia leikkimielisestä valaistuksesta ympäri vuoden? Voit piristää kotisi valaistusta joka päivä tai tietyissä erityistilanteissa valitsemalla sydämen, tähden tai sienen muotoisen lampun. Erikoismuotoillut lamppumme tarjoavat saman energiansäästön kuin tavallisetkin lamput ja antavat sinulle aivan uuden tavan toteuttaa luovaa sisustusta.

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa