Kuluttaja
Country
Vintage Edition 1906

VINTAGE EDITION 1906

VALO ON KAUNISTA

Aito, monipuolinen, mutkaton - Vintage Edition 1906 yhdistää retrotyylin moderniin tekniikkaan.

Oikeat tuotteet, kokonaan uusi valikoima, yksi filosofia: Vintage Edition 1906 LEDVANCElta tuo lamppujen ja valaisimien historialliset muodot elämään uudelleen. Mahtava tulos: Todellinen design-kohokohta. Yhdistettynä tehokkaaseen LED-valaistustekniikkaan. Tyylikkäät lamput ja valaisimet auttavat luomaan kotiisi tyylikkään retrotyylin. Älä rajoita luovuuttasi! Tuo valaistus kotiisi huomion keskipisteeksi.

EILISPÄIVÄN INSPIROIMA. TÄYDELLINEN TÄNÄÄN.

Korkealaatuiset tuotteet on suunniteltu omistautuneesti ja yksityiskohtia rakastaen. Näin myös erityisesti Vintage Edition 1906. Ajattomalla tyylillään lamppuklassikot kuten Globe, Edison, Oval ja Tubular mahdollistavat valon loistamisen kaikkein kauneimpana.

Yhtä kauniina kuin menneinä aikoina, samanaikaisesti yksilöllinen ja joustava luoville ihmisille tänään: Viehättävä teollinen muotoilu ja erittäin tehokas tekniikka. Aito, monipuolinen, mutkaton

PenduLum-valaisinten minimalistinen teollinen muotoilu yhdistää estetiikan ja toiminnallisuuden. Edison, Globe, Oval ja Tubular-lamppujen pelkistetty muotoilu ja satiiniviimeistelty alumiinirunko kullanvärisenä tai mustana on uskollinen alkuperäiselle tyylille. Yhdistelmä erilaisia valaisimen sävyjä ja vetoköysijärjestelmän käyttö kiinnitykseen mahdollistavat lukemattomat muunnelmat.

Hienostunut valaistustekniikka - LED tai halogeeni - yhdistää klassiset perinteiset arvot moderneihin ominaisuuksiin, kuten energiatehokkuuteen, kestävyyteen tai valon laatuun.

EDITION 1906: KIINNOSTAVAA VALAISTUSTA MODERNEILLE IHMISILLE

ISLANTILAINEN TUOTESUUNNITTELIJA THORUNN REYKJAVIKISTA JA FREELANCE-VALOKUVAAJA JOHANNES BERLIINISTÄ JAKAVAT NÄKÖKULMIA VALOSTA.

Hyvässä muotoilussa on eheyttä, sanoo islantilainen Thorunn Reykjavikista. Sen tulee täyttää esteettiset vaatimukset ja olla toiminnallinen samaan aikaan. Sää ja valo ovat äärimmäisiä Islannissa. Tämän vuoksi ihmiset siellä haluavat kodikkaan, lämpimän kodin, jossa he tuntevat olonsa mukavaksi. Valon käyttäminen kodikkaan tunnelman luomiseen on erityisen tärkeää Thorunnille.

Valokuvaus vangitsee tunnelmia. Freelance-valokuvaajana Johannes ajattelee, että jokainen tarvitsee oman yksilöllisen valon. Hän käyttää valoa hyvin tarkoituksenmukaisesti vangitakseen henkilön luonteen ja oikean tunnelman. Hänen silmissään muotoilu ei ainoastaan tee elämästä helpompaa toiminnallisuutensa ansiosta, vaan myös kauniimpaa olemassaolonsa ansiosta.

EDITION 1906 -TUOTTEET

Voit valita useista erilaisista lampuista ja valaisimista

KAIPAATKO MUUTOSTA? KIINNOSTAVIA ASENNUSVAIHTOEHTOJA

LUOVUUDELLESI EI OLE JUURI RAJOJA

Toista video
Olipa kiinnitystapana Loop, Wing, Handstand tai Bouquet - kaikki käy. Koskaan aikaisemmin ei ole ollut yhtä helppoa asentaa valaisinta. Vintage Edition 1906 PenduLum-valaisimet tekstiilijohdolla ja älykkäällä vetoköydellä takaavat suosikkiyhdistelmäsi.

INSPIRAATIOT: MITEN KÄYTTÄÄ VINTAGE 1906 -SARJAA

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa