Kuluttaja
Country

PERINTEISET LAMPUT

MERKITYKSELLISIÄ JA KORKEALAATUISIA LED-SIIRTYMÄAJAN TUOTTEITA

LED-valotekniikka tarjoaa suurimmat edut: energiatehokkuus, pitkä elinikä, joustavat valaistusmahdollisuudet, erilaiset toiminnot, kestävyys ja älyohjaus sovelluksen tai äänen avulla. Jotkin perinteiset valonlähteet ovat kuitenkin yhä tarpeellisia. Ja niin kauan kuin niitä käytetään, tarvitaan lamppuja – joita LEDVANCE tarjoaa OSRAM-tuotemerkkinsä kautta yhtenä maailman viimeisimmistä toimittajista.

HALOGEENILAMPUT

LOISTAVA VALON LAATU JA LUONNOLLINEN VÄRINTOISTO

Halogeenilamput

Useimmat klassiset halogeenilamput on viime aikoina poistettu asteittain käytöstä Euroopassa. Siksi ne ovat yhä harvinaisempia. Olemme yksi maailman viimeisistä toimittajista, joka tarjoaa pienen valikoiman halogeenilamppuja erikoissovelluksiin. Erityisesti lampputyypit Halostar, Halopin ja Haloline ovat jatkossakin saatavilla.

LOISTELAMPUT

SUURI VALOTEHO, PITKÄ KÄYTTÖIKÄ, ERINOMAINEN LUOTETTAVUUS JA ALHAINEN ENERGIANKULUTUS

Loistelamput

Loistelamput ovat yksi maailman käytetyimmistä valonlähteistä. Niiden eri pituudet ja muodot mahdollistavat monenlaisia designvaihtoehtoja. Valon eri värilämpötilat lisäävät yhdistelyvaihtoehtoja, joten kattava valikoima tarjoaa aina sopivan lampun yksilöllisiin valaistustarpeisiisi.

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa