Kuluttaja
Maa
LED-trendit

Mikä on kuuminta juuri nyt: Uusinta uutta LED-maailmassa

LED-valot ovat nykyaikaisin valonlähde, ja ne tarjoavat monenlaisia hyötyjä. Katso, mikä inspiroi sinua.

Kuinka monta LED-trendiä tarvitaan vaihtamaan lamppu? Nykyisin yhä useammat siirtyvät LED-valoon voidakseen hyödyntää kekseliäitä mahdollisuuksia ja säästääkseen energiaa. Tutustumme uusimpiin innovaatioihin, jotka mullistavat kotien ja pihojen valaistusta – katso mitkä voisivat sopia sinun tyyliisi!

Trendi 1: Älykäs valo on tulevaisuutta

SMART+

Hallitse valoa älypuhelimella, tabletilla, mobiilikytkimillä tai jopa äänellä. Seinän perinteinen valokatkaisin on vanhanaikainen. Hyödynnä upeat valaistusmahdollisuudet LEDVANCEn upouudella SMART+-tuotemallistolla. Voit luoda yksilöllisen ilmapiirin ja muuttaa tunnelmaa kätevästi milloin tahansa.

Trendi 2: Kotisi 16 miljoonassa värissä

Tuo kotiisi lisää väriä. LED-valoilla voidaan tuottaa koko RGB-värispektri. Kodin ja pihan värisävyä on nyt helppo säätää.

LED-lamput RGB-väreillä

Trendi 3: Valaise pieniä tiloja

LED-valonauha

LED-valojen hyllyikä on pitkä – miksi et siis lisäisi niitä hyllyihisi? LED-nauhoilla ja -köysillä voit valaista kotisi ja pihasi joka nurkan: vaatekaapeista ja pöytälaatikoista päivänvarjoihin ja portaikkoihin. Nämä joustavat, pienet ja säädettävät nauhat ovat usein leikattavissa sopivaan kokoon ja kiinnitettävissä itseliimautuvalla teipillä. Olisiko aika tuoda valoa keittiön kaappien perukoillekin?

Trendi 4: Terveelliset valovaihtoehdot

Onko sinun vaikea nousta sängystä aamuisin? Kokeile auringonnousua jäljittelevää valaistusta, joka auttaa heräämään luonnollisemmalla tavalla. Nouseminen saattaa helpottua. LED-tekniikkaa yhdistetään yhä enemmän tieteellisiin ihmiskeskeisiin menetelmiin keskittymisen parantamiseksi ja nukkumistapojen täydentämiseksi.

Terveellinen LED-valaistus

Trendi 5: Liity retromuotoilun uuteen tulemiseen

LED-retrovalaistus

Koko ajan virtuaalisemmassa maailmassa kaipaamme nostalgiaa, ajatonta muotoilua ja autenttisuutta. Olemme kuitenkin oppineet odottamaan energiatehokkuutta ja käytännöllisyyttä. Kun nykyaikaiset digitaaliset innovaatiot pyrkivät palaamaan vintage-muotoiluun, LED Edison -tyyliset lamput ovat erinomainen tapa lisätä menneen ajan tunnelmaa kotiisi energiatehokkaalla tavalla. Ne tarjoavat parhaat puolet kummastakin maailmasta.

Trendi 6: Pidennä kesää älykkäällä ulkovalaistuksella

Kesällä suoraan ulkona tai talvella sisältä käsin: Kaunis pihavalaistus on yksinkertaisesti kivaa – ja myös turvallista. Älykkäiden ulkovalaisimien ja LED-lamppujen avulla voit valaista puutarhasi persoonallisesti.

Älykäs LED-ulkovalaistus
Jaa sivu sosiaalisessa mediassa