Kuluttaja
Country
LED Trends

MIKÄ ON KUUMINTA JUURI NYT: UUSINTA UUTTA LED-MAAILMASSA

LED-VALOT OVAT NYKYAIKAISIN VALONLÄHDE, JA NE TARJOAVAT MONENLAISIA HYÖTYJÄ. KATSO, MIKÄ INSPIROI SINUA.

Kuinka monta LED-trendiä tarvitaan vaihtamaan lamppu? Nykyisin yhä useammat siirtyvät LED-valoon voidakseen hyödyntää kekseliäitä mahdollisuuksia ja säästääkseen energiaa. Tutustumme uusimpiin innovaatioihin, jotka mullistavat kotien ja pihojen valaistusta – katso mitkä voisivat sopia sinun tyyliisi!

TRENDI 1: ÄLYKÄS VALO ON TULEVAISUUTTA

SMART+
Hallitse valoa älypuhelimella, tabletilla, mobiilikytkimillä tai jopa äänellä. Seinän perinteinen valokatkaisin on vanhanaikainen. Hyödynnä upeat valaistusmahdollisuudet LEDVANCEn upouudella SMART+-tuotemallistolla. Voit luoda yksilöllisen ilmapiirin ja muuttaa tunnelmaa kätevästi milloin tahansa.

TRENDI 2: KOTISI 16 MILJOONASSA VÄRISSÄ

Tuo kotiisi lisää väriä. LED-valoilla voidaan tuottaa koko RGB-värispektri. Kodin ja pihan värisävyä on nyt helppo säätää.

TRENDI 3: VALAISE PIENIÄ TILOJA

LED-valonauha

LED-valojen hyllyikä on pitkä – miksi et siis lisäisi niitä hyllyihisi? LED-nauhoilla ja -köysillä voit valaista kotisi ja pihasi joka nurkan: vaatekaapeista ja pöytälaatikoista päivänvarjoihin ja portaikkoihin. Nämä joustavat, pienet ja säädettävät nauhat ovat usein leikattavissa sopivaan kokoon ja kiinnitettävissä itseliimautuvalla teipillä. Olisiko aika tuoda valoa keittiön kaappien perukoillekin?

TRENDI 4: TERVEELLISET VALOVAIHTOEHDOT

Onko sinun vaikea nousta sängystä aamuisin? Kokeile auringonnousua jäljittelevää valaistusta, joka auttaa heräämään luonnollisemmalla tavalla. Nouseminen saattaa helpottua. LED-tekniikkaa yhdistetään yhä enemmän tieteellisiin ihmiskeskeisiin menetelmiin keskittymisen parantamiseksi ja nukkumistapojen täydentämiseksi.

TRENDI 5: LIITY RETROMUOTOILUN UUTEEN TULEMISEEN

LED-retrovalaistus

Koko ajan virtuaalisemmassa maailmassa kaipaamme nostalgiaa, ajatonta muotoilua ja autenttisuutta. Olemme kuitenkin oppineet odottamaan energiatehokkuutta ja käytännöllisyyttä. Kun nykyaikaiset digitaaliset innovaatiot pyrkivät palaamaan vintage-muotoiluun, LED Edison -tyyliset lamput ovat erinomainen tapa lisätä menneen ajan tunnelmaa kotiisi energiatehokkaalla tavalla. Ne tarjoavat parhaat puolet kummastakin maailmasta.

TRENDI 6: PIDENNÄ KESÄÄ ÄLYKKÄÄLLÄ ULKOVALAISTUKSELLA

Kesällä suoraan ulkona tai talvella sisältä käsin: Kaunis pihavalaistus on yksinkertaisesti kivaa – ja myös turvallista. Älykkäiden ulkovalaisimien ja LED-lamppujen avulla voit valaista puutarhasi persoonallisesti.

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa