Kuluttaja

MODERNIT LED-LAMPUT JÄNNITTÄVILLÄ OMINAISUUKSILLA

LED STAR+ MOTION SENSOR

REAGOI LIIKKEISIIN

Valaise vain missä olet: LED STAR + MOTION SENSOR -lamppu integroidulla liiketunnistimella reagoi nopeasti liikkeisiin. Se kytkeytyy automaattisesti päälle ja pois päältä ja tuo välittömästi täyden valonlähteen lämmittämättä. Käytännöllinen ja energiatehokas ratkaisu erityisesti käytäville, portaille tai autotalleille.

LED STAR+ MOTION SENSOR

LED STAR+ HD LIGHTING

KOTISI PALAA VIHDOIN TAKAISIN TODELLISISSA VÄREISSÄ

Enemmän LED-valon laatua on tuskin mahdollista: LED STAR + HD LIGHTING -valaisimet ovat puhdasta innovaatiota. Niille on ominaista erittäin korkealaatuinen valo, jota tuskin löydät. CRI-arvon 90 ollessa 90, ne tarjoavat realistisia värintoistoefektejä HD-valon laadulla. Lopuksi voit erottaa tummansiniset ja mustat sukat milloin tahansa uudelleen.

LED STAR+ RGBW REMOTE CONTROL

SUURI LED-VALO KAUKOSÄÄTIMEN KAUTTA

Ei vain laiskalle - valo kaukosäätimellä: Ok, jokainen askel tekee sinusta hoikka. Mutta se on yksinkertaisesti mukavaa, jos ohjaat valaistustasi kaukosäätimellä, eikö? Vaihtoehtoisesti saatavana klassisena tai kynttilän muotoisena LED-kohdepisteenä tai LED-lamppuna, monia LED STAR + RGBW REMOTE CONTROL -lamppuja voidaan käyttää tällä tavalla. Voit säätää valon väriä tai asettaa värikkäitä aksentteja 15 eri värillä tai dynaamisen RGB-valaistuksen avulla.

LED STAR+ RGBW REMOTE CONTROL

LED STAR+ RELAX & ACTIVE

LÄMPIMÄSTÄ VALKOISESTA KYLMÄÄN VALKOISEEN VALOON YHDELLÄ NAPSAUTUKSELLA

Erittäin kätevä: Muuta koko valaistustunnelmaa yhdellä napsautuksella - LED STAR + RELAX & ACTIVE -lampuilla. Paina valokytkintä saadaksesi lämpimän valkoista valoa 2700 Kelvinillä. Viihtyisä ja rentouttava iltatunti kahdelle, koko perheelle tai ystävien kanssa.

Jos haluat enemmän aktivoituvaa ja kirkkaampaa valoa, sinun on vain kytkettävä se pois päältä ja kytkettävä sitten uudelleen päälle 3 sekunnin kuluessa, jolloin syttyy automaattisesti 4000 Kelvinillä. Sopii erityisesti siivoamiseen tai kun ulkona on todella pimeää.

LED STAR+ RELAX & ACTIVE

LED STAR+ GLOW DIM

LÄMPIMÄSTÄ ERITTÄIN KODIKKAASEEN VALOON HIMMENTIMELLÄ

Ylimääräinen osa mukavuutta: Lämmin valkoinen valo on jo erittäin kodikas ja miellyttävä. Melkein kuin vanhan hyvän lampun kanssa. Mutta LED STAR + GLOW DIM on nyt todella rento. Tarvitset vain himmentimen ja voit himmentää uuden askeleen alaspäin 2700: sta 2000 Kelviniin. Tulos: ylimääräinen annos mukavuutta rentouttaviin tunteisiin kotona.

LED STAR+ GLOW DIM

LED THREE STEP DIM

HIMMENNYS ILMAN HIMMENNINTÄ

Himmentäminen on helppoa: Kaikissa huoneissa ei ole himmennintä. Mutta haluaisitko kuitenkin, että se olisi mukava nopeasti? LED THREE STEP DIM: n avulla se on todella helppoa. Paina valokytkintä kerran ja valo syttyy 100%: lla kirkkaudesta. Mutta jos napsautat painiketta useita kertoja, LED-lamppu syttyy 45 prosentilla tai 15 prosentilla täydestä kirkkaudesta.

LED THREE STEP DIM

LED STAR+ DAYLIGHT SENSOR

LISÄÄ KOTISI TURVALLISUUTTA INTEGROIDUN PÄIVÄNVALOSENSORIN ANSIOSTA

Automaattisesti säädetty valo: Onko turvallisuus ja energiatehokkuus tärkeitä sinulle? LED STAR + DAYLIGHT SENSORissa on integroitu anturi, joka kytkee lämpimän valkoisen LED-lampun automaattisesti päälle ja pois päältä asetetusta ympäristön kirkkaustasosta riippuen. Käytännöllinen ratkaisu energiansäästöön sisä- ja ulkovalaistuksessa.

Jopa valaisimet, jotka eivät todellakaan tue tätä toimintoa, kytkeytyvät päälle pimeällä ja takaavat turvallisuuden LED STAR + DAYLIGHT SENSORilla. LED-lamppu sopii mihin tahansa E27-lampun kantaan ja korvaa 60- tai 40 watin lampun mallista riippuen. Jopa 85%: n hyötysuhde.

LED STAR+ DAYLIGHT SENSOR
Jaa sivu sosiaalisessa mediassa