Kuluttaja
Country

UUSI PAKKAUS LEDVANCELTA

225 TONNIA VÄHEMMÄN MUOVIJÄTETTÄ*

Kansainvälisesti tunnettu yleisvalaistusyritys LEDVANCE on siirtymässä uudelle aikakaudelle. Valaistuksen asiantuntijayritys esittelee muovittoman pakkauksen OSRAM-tuotemerkin LED-lampuille iskulauseella ”Otamme tulevaisuuden käsiimme”. Uudet kokoontaitettavat laatikot ovat ympäristöä säästäviä, ja lisäksi ne tarjoavat todellista hyötyä lampun oston yhteydessä.

Uudet LED-lamppujen kokoontaitettavat laatikot on valmistettu 80-prosenttisesti kierrätetystä pahvista, ja ne ovat täysin muovittomia ja täysin kierrätettäviä. Tällä tavoin LEDVANCE vähentää muovijätteen määrää 225 tonnilla vuodessa jo pelkästään Euroopassa*! Ostamalla OSRAM LED -lamppuja kuluttajat edistävät kestävää kehitystä.

Puhdas omatunto ja ymmärrettävät tiedot

Pakkaus on suunniteltu harkiten pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Tukevat pahvilaatikot suojaavat tuotetta luotettavasti. Suuren näkyvyyden paneeli ja selkeä kannan esitys näyttävät polttimon, muodon ja mallin esteettömästi. Kaikki tärkeät tiedot, kuten wattiteho, luumenit, elinikä, värilämpötila ja himmennettävyys, ovat myös selkeästi näkyvillä. Tämän ansiosta halutun tuotteen etsiminen on nopeaa ja suoraviivaista – eikä siihen tarvita paljon apua.

*välttämällä perinteisiä läpipainopakkauksia, vuosittain ja vain Euroopassa

Muovittoman pakkauksen
Jaa sivu sosiaalisessa mediassa