Kuluttaja
Country

SUN@HOME

Näin hyvältä valo tuntuu

Ensimmäinen valo, jonka näet ja tunnet.

Kaikille parempaa elämänlaatua arvostaville on nyt saatavilla aivan uudenlainen valo.
LEDVANCEn uusi SUN@HOME-valaistus jäljittelee ainutlaatuisesti päivänvaloa
ja lisää paitsi hyvinvointia myös suorituskykyä.

SUN@HOME

Tämä näkyy merkittävästi päivittäisessä rutiineissasi: Aamuisesta joogahetkestä aidossa auringonnousun tunnelmassa muodostuu täydellinen päivänalku. Päivän mittaan keskittymiskykyä parantava valo antaa lisää energiaa kotitoimistoosi. Illalla taas korkea valonlaatu luo rauhoittavan ja rentouttavaan uneen ihanteellisesti valmistavan takkatulitunnelman.      

SUN@HOME

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ

Paras valonlaatu
CRI > 95

Tukee biologista
rytmiä

Laaja värispektri
(2 200 – 5 000 K)

Älykäs ja himmennettävä

Pintakäsittely vähentää taudinaiheuttajia ja bakteereita

Viiden vuoden takuu

SUN@HOME

RYTMIMME MUKAAN

HYVÄN OLON TUNNELMAA JOKA PÄIVÄÄN

Aivan kuin olisit ulkona. SUN@HOME-lampuissa ja valaisimissa on ainutlaatuiset SunLike- täyden spektrin LED-valot. Niiden ansiosta huoneet loistavat korkeinta valonlaatua (CRI > 95), joka on luonnollisen päivänvalon kaltainen. SunLike- täyden spektrin LED-valoille ominaisesti valon värilämpötilaa voidaan säätää laajalla spektrillä (2 200 – 5 000 K).

Kiireisen työpäivän jälkeen kaipaamme eniten täydellistä rentoutumista. SUN@HOME voidaan säätää hyvän olon valoksi, joka luo maksimiasetuksessa erityisen viihtyisän takkatulen omaisen tunnelmavalaistuksen (2 200 K). Yhdessä SunLike- täyden spektrin LED-valojen alhaisen sinivalokomponentin kanssa öinen unenlaatu parantuu huomattavasti.  SUN@HOME-valaistus tukee siis luonnollista biologista rytmiä ja luo siten parhaat edellytykset hyville yöunille.

Luonnollinen biologinen rytmimme
SUN@HOME

LISÄÄ HYVINVOINTIA, LISÄÄ SUORITUSKYKYÄ

OIKEA VALAISTUS KOTITOIMISTOOSI JA ASKAREISIIN

Keinotekoinen valo on mullistanut elämämme. Voimme elää, työskennellä ja leikkiä missä ja milloin tahansa – ajankohdasta riippumatta. Mutta vaikuttaako se myös myönteisesti hyvinvointiimme? Dynaaminen ja tehokas elämänrytmi luonnollisestikin edellyttävät vaihtelevia päivänvalo-olosuhteita.

Sisätiloissa vähäisessä tai huonossa valaistuksessa työskentely tekee väsyneeksi ja joskus jopa voimattomaksi. SunLike- täyden spektrin LED-valojen avulla SUN@HOME-lamput ja valaisimet tarjoavat valaistusratkaisuja, jotka estävät tätä tehokkaasti. Erityisen korkean, päivänvaloa muistuttavan valon laadun (CRI > 95) ja erityisen kirkkaan valkoisen valon (jopa 5 000 K) säätömahdollisuuden ansiosta keskittyminen paranee. Tämä parantaa suorituskykyä ja motivaatiota kaikissa pöydän äärellä tehtävissä askaereissa, oli kyseessä sitten kotitehtävät lastenhuoneessa tai työskentely kotitoimistossa.

LOISTAVA JA MIELLYTTÄVÄ VÄRINTOISTO KOKO PÄIVÄN AJAN

SUN@HOME-VERTAILU

TARPEEN MUKAAN ÄLYKÄS

SUN@HOME-tuotteilla ei ainoastaan ole myönteinen vaikutus kehoomme, ne ovat myös älykkäitä. Näin vaihtaminen rennon hyvän olon tunnelman ja keskittyneeseen työskentelyyn tarvittavan täydellisen valon välillä käy leikiten.

Voit ohjata näitä ilmaisella LEDVANCE SMART+ WIFI -sovelluksella tai äänikomennolla. Monimutkaista integrointia pelkää voi olla rauhallisin meilin. Tuotteet ovat integroitavissa helposti kotiverkkoon ja ohjattavissa WiFin välityksellä ilman erillistä lisälaitetta.

Kodin älyohjauksella voit käyttää entistä älykkäämpiä toimintoja hyvinvointia varten, esimerkiksi luonnollinen herätys voimistuvalla valotoiminnolla tai säähän mukautuva valaistusasetus.

SUN@HOME
SUN@HOME

Tutustu tässä erikoistuotteisiin...

... täydelliseen kotitoimistoon

... rentouttavaan keitaaseesi kotona

... sinulle ja perheellesi

HYVIÄ LISÄETUJA

TÄYDELLINEN VALO JA PUHDAS ILMA

Taudinaiheuttajat, sienet ja epämielyttävät hajut kuuluvat myös menneisyyteen SUN@HOME-valaisimien ympäristössä. Oikean valaistuksen lisäksi kokonaisvaltainen terveellinen huoneilma edellyttää terveellistä ympäröivää ilmaa. Tuotteillemme ominainen innovatiivinen valaisinpinnoite takaa raikkaammat ja hygienisemmat olosuhteet.
Pinnoitteen avulla valaisimet desinfioivat ympäröivää ilmaa. Esimerkiksi pinnoitteen kanssa kosketuksiin joutuvat taudinaiheuttajat eliminoidaan. Valo hajottaa haitalliset aineet ympäristöstäsi.

Parempi ilman- ja valonlaatu on sovitettu täydellisesti vuorokausirytmiin ja tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun henkilökohtaista hyvinvointiasi varten.

SUN@HOME
Jaa sivu sosiaalisessa mediassa