Kuluttaja
Country

Moderni koti on valaistu älykkäästi

vaihda kodin ilmettä helposti älyvalaistuksen avulla

LEDVANCEn SMART+ WiFi -tuotteiden avulla valaistus on paljon muutakin kuin valojen päälle ja pois kytkemistä. Modernit ja energiatehokkaat älyvalaisimet ovat yksinkertainen keino lisätä vireyttä ja turvallisuutta sekä luoda tunnelmaa, korostaa kodin parhaita puolia ja nauttia yksilöllisestä valaistuksesta kodin eri osissa.

Sisustuksen edelläkävijä valaisee kotinsa nyt älylampuilla, sillä valaistus on tänä päivänä paljon muutakin kuin valojen sytyttämistä ja sammuttamista. LEDVANCEn modernit ja energiatehokkaat SMART+ WiFi -tuotteet muun muassa lisäävät vireyttä ja turvallisuutta sekä luovat tunnelmaa ja korostavat kodin parhaita puolia.

– Monipuolisen, mutta helppokäyttöisen älytuoteperheemme avulla kuka tahansa osaa lisätä kotiinsa mukavuutta ja tyyliä, sanoo LEDVANCEn tuoteasiantuntija Riku Varjela.

Säädä valoja puhelimella tai äänikomennoilla

LEDVANCEn SMART+ WiFi:llä kytket valot päälle tai pois, himmennät valoa sekä vaihdat sen väriä tai värilämpötilaa. Useista valonlähteistä on myös mahdollista luoda ryhmiä huoneiden ja tilojen mukaan ja nauttia yksilöllisestä valaistuksesta kodin eri osissa.
 
Valon tarve riippuu huoneiden käyttötarkoituksesta, joten voit halutessasi ajastaa valot syttymään ja vaihtumaan päivärutiinien mukaan: herää asteittaiseen sarastukseen, työskentele energisenä kirkkaassa valaistuksessa ja rentoudu illan viihtyisässä hämyssä.
 
Kuulostaa kinkkiseltä, mutta tosiasiassa valaistuksen säätöön ei tarvita minkäänlaista erityisosaamista. Riittää, kun kotona on langaton verkkoyhteys.
 
– Valoja säädetään maksuttomalla SMART+ WiFi -sovelluksella. Siinä on lukuisia valmiiksi automatisoituja valaistusvaihtoehtoja, joita on helppo muokata oman maun ja tarpeiden mukaan. Lisäksi sovellukseen voi luoda kokonaan omia asetuksia vain muutamalla napinpainalluksella, kertoo Varjela.
 
Valonlähteet voi myös liittää Google Assistantin ja Amazon Alexan kaltaisiin, äänikomennoilla toimiviin älykaiutinjärjestelmiin. Lisäksi valojen ohjaamiseen on saatavilla erillisiä kaukosäätimiä.

­­– Valitsi keinoista minkä tahansa, kodin ilme vaihtuu vaivatta valokatkaisijan luokse menemättä. Kuitenkin tarvittaessa valot voidaan laittaa päälle ja pois myös valokatkaisimella.

Kodin valaistuksen muuttaminen älykkääksi on helppoa

Älyvalaistuksen testaaminen ei vaadi suuria alkuinvestointeja. Helpoin tapa on vaihtaa älykäs SMART+ -lamppu jo olemassa olevaan valaisimeen.
 
– Muutamalla lampulla pääsee jo hyvään alkuun. Niiden ympärille voi rakentaa uusia toimintoja tarpeen mukaan ja vähän kerrallaan, Varjela vinkkaa.
 
Kodin viihtyvyyttä voi myös lisätä tyylikkäillä ja käytännöllisillä SMART+ -valaisimilla ja -valonauhoilla sekä älypistorasioilla, jotka muuttavat minkä tahansa kodin laitteen wifi-teknologialla ohjattaviksi ja näin laajentavat älykodin käyttömahdollisuuksia entisestään.
 
– Valonauhojen ja lamppujen värisävyjä vaihtamalla voi esimerkiksi luoda lasten ja nuorten huoneeseen YouTuben pelivideoista ja striimeistä tuttua värikästä tunnelmaa.

Älyvalaisimet sopivat myös pihalle

Sisätilojen lisäksi LEDVANCEn SMART+ WiFi -tuotteet ovat ihanteellisia pimeän pihapiirin valaisemiseen. Kausivalot syttyvät ja sammuvat itsestään ajastuksen ansiosta, ja energiatehokas LED-tekniikka takaa sen, että pihaa voi valaista huoletta läpi pitkän talven – suuret sähkölaskut ovat nimittäin historiaa.
 
– Kun pihavalot ajastetaan tai kytketään päälle etänä, ei synkimpänä syysiltanakaan tarvitse saapua pimeään pihaan. Ja mikä parasta, älykkäiden pihavalojen ohjaaminen onnistuu kätevästi ja mukavasti sisätiloista.

Vinkit LEDVANCEn SMART+ WiFin käyttöön:

  • Älä saavu pimeään kotiin, vaan kytke valot päälle etänä etukäteen.
  • Pue koti arkeen ja juhlaan luomalla eri valaistusvaihtoehtoja esimerkiksi etätöihin, peli-iltoihin ja illalliskutsuille.
  • Oletko pidempään poissa kotoa? Ajasta valot syttymään ja sammumaan antaaksesi vaikutelman läsnäolosta.

SMART+ WiFi -tuotteet

LISÄÄ WIFI-TUOTTEITA ON VERKKOKUVASTOSSAMME

OSTA LEDVANCE SMART+ WIFI -TUOTTEET JÄLLEENMYYJÄLTÄMME*

* Siirryt kumppanijälleenmyyjämme sivustolle. Lisätietoja, julkaisijatiedot, ehdot ja peruutusoikeudet löydät jälleenmyyjämme omilta sivuilta.

SMART+-TUKI

Onko sinulla SMART+-tuotteeseemme liittyvä ongelma? Autamme mielellämme.

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa