Kuluttaja
Country

SMART+ WIFI

Helppoa älyvalaistusta kotiin ja pihalle

Säädä kodin valaistusta etänä, leikittele, luo tunnelmaa ja korosta kodin parhaita puolia tai ajasta valot syttymään ja sammumaan tiettyyn kellonaikaan – älykkään valaistuksen luominen kotiin ei ole koskaan ollut näin helppoa. LEDVANCEn laajasta SMART+ WiFi -tuotevalikoimasta löytyy jokaiselle älyvalaistuksesta kiinnostuneelle sopiva valaistusratkaisu. Tutustu tuotteisiin ja valitse suosikkisi!

Älykäs valaistus on uusi elämäntapa

Oletko valmis asumaan älykodissa? Kodin valaistuksen muuttaminen älykkääksi on helppo aloittaa vain parilla valonlähteellä. Riittää, että taskustasi löytyy älypuhelin ja kodistasi langaton lähiverkko.

LEDVANCEn monipuoliseen SMART+ WiFi -tuotesarjaan kuuluu sisä- ja ulkokäyttöön suunniteltuja erilaisia lamppuja, valaisimia ja valonauhoja sekä älypistorasioita. Helppokäyttöiset älyvalaisintuotteet lisäävät kodin mukavuutta, tyyliä ja turvallisuutta, ja niiden avulla kodin sisä- ja ulkotilojen valaistusta voi muokata yksilöllisten tarpeiden mukaan milloin ja mistä tahansa.

OSTA LEDVANCE SMART+ WIFI -TUOTTEET JÄLLEENMYYJÄLTÄMME*

* Siirryt kumppanijälleenmyyjämme sivustolle. Lisätietoja, julkaisijatiedot, ehdot ja peruutusoikeudet löydät jälleenmyyjämme omilta sivuilta.

Säädä älyvalaistusta helposti SMART+ WiFi -sovelluksella tai äänikomennoilla

SMART+ WiF -sovelluksella kytket valot päälle tai pois, himmennät valoa sekä vaihdat sen väriä tai värilämpötilaa helposti yhdellä puhelimen napautuksella tai äänikomennolla.

Päälle/pois
Kytke valot päälle ja pois haluamanasi ajankohtana. Voit ohjata koko talon valaistusta joko älypuhelimella tai äänikomennolla sohvalta nousematta.

Värinsäätö
Vaihda valon väriä tunnelman ja fiiliksen mukaan. Leikittele eri värisillä valoilla ja tee valaistuksesta juhliesi katseenvangitsija. Valittavana jopa 16 miljoonaa kiehtovaa värisävyä, joten jokaiselle ja jokaiseen tunnelmaan löytyy mieluinen sävy.

Värilämpötilansäätö
Muuta valon värilämpötilaa lämpiman valkoisesta viileän valkoiseen huoneen käyttötarkoituksen mukaan. Voit säätää valaistusta esimerkiksi päivärutiinien mukaan, kuten nukahtaminen ja herääminen, keskittymistä vaativat tilanteet ja rentoutumishetket.

Himmennys
Himmennä valoja tilanteen mukaan. Esimerkiksi iltaisin on mukavampi rentoutua hämärämmässä ja valmistautua nukkumaan menoon, kun taas päivällä kirkas valaistus pitää virkeänä arjen askareissa.

SMART+ WiFi -tuotteiden toimintoja ohjataan kätevästi älypuhelimeen ladattavalla maksuttomalla LEDVANCE SMART+ WiFi -sovelluksella. Sovelluksessa on lukuisia valmiiksi automatisoituja valaistusvaihtoehtoja, joita on helppo muokata oman maun ja tarpeiden mukaan. Sovelluksessa voi myös luoda useista valonlähteistä omia ryhmiä esimerkiksi huoneiden mukaan ja nauttia yksilöllisestä valaistuksesta kodin eri osissa. Linkittämällä sovellus Amazon Alexa tai Google Assistant älykaiutinjärjestelmään, voidaan SMART+ WiFi -tuotteita ohjata äänikomennoilla. Lisäksi valaistuksen ohjaamiseen on saatavilla erillisiä kaukosäätimiä.

LEDVANCE WiFi -tuotteiden käyttö LEDVANCE SMART+ WiFi -sovelluksella - YouTube

 

Lue lisää

SMART+-TUKI

Onko sinulla SMART+-tuotteeseemme liittyvä ongelma? Autamme mielellämme.

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa