Kuluttaja
Country

VALAISEMME TIETÄ ETEENPÄIN

LEDVANCE SMART+ -VALAISIMET ASETTAVAT UUSIA STANDARDEJA TOIMINNALLISUUDEN JA MUOTOILUN SUHTEEN

Ei ole yllättävää, että LEDVANCE SMART+ -valaisimet ovat olleet älykkään valaistuksen eturintamassa jo vuosia. Tulevaisuuden valon ammattilaisina tarjoamme jatkuvasti kasvavan tuotevalikoiman, jossa on mukana kaikki tekniikat (Bluetooth, WiFi ja Zigbee), vaikka painopiste on nyt selvästi WiFi-valaisimissa. Olipa kyse sitten sisä- tai ulkokäytöstä, toiminnallisesta, koristeellisesta tai turvallisuuteen keskittyvästä valaisimesta, älyvalaisimien valikoimamme kattaa kaikki tarpeet ja on aina ajan tasalla. Meillä on paljon tarjottavaa, erityisesti kattovalaisimien ja koristeellisten seinävalaisimien osalta. Inspiroidu.

TAVOITTELE KORKEUKSIA

Älykkäät kattovalaisimet – ajattomina tai moderneina – ovat älykkään valaistuksen suosikkeja. Tunable White -valaisimista RGB-valaisimiin, valikoimassamme on kaikkea, mikä saa sydämesi sykkimään ja silmäsi säihkymään. Olipa huone mikä tahansa, meillä on täydellinen ratkaisu.

TEE SEINISTÄ ÄLYKKÄÄT

Koristeelliset seinävalaisimet ovat hiljattain lisätty valikoimaamme. Täältäkin löydät laajan valikoiman tyylejä jokaiseen makuun. Kehittäjämme varmistivat, että seinä- ja kattovalaisimet sopivat todella hyvin yhteen yhtenäisen ilmeen luomiseksi.

KÄYTÄNNÖLLISIIN TARKOITUKSIIN

LEDVANCE SMART+ edustaa muutakin kuin houkuttelevaa muotoilua. Se edustaa myös toiminnallisia ratkaisuja esimerkiksi keittiöissä, varastoissa ja autotalleissa. Me uskomme, että valon pitäisi olla järkevää, mutta sen pitäisi myös puhutella aisteja, aina moderneista kaapin alta löytyvistä paneeleista älykkäisiin kosteudenkestäviin valaisimiin. Muoto kohtaa toiminnon.

KYLVE ÄLYKKÄÄSSÄ VALOSSA

Kylpyhuoneen älykäs valaistus on yhä suositumpi – tunnelmallinen valaistus rentouttavaan kylpyyn, kirkas valo parranajoon tai meikkaamiseen sekä upeiden katto- ja seinävalaisimien korostusvalaistus. Tee tavanomaisesta kylpyhuoneestasi ylellisyyden keidas. Siitä vaan!

SMART+-TUKI

Onko sinulla SMART+-tuotteeseemme liittyvä ongelma? Autamme mielellämme.

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa