Kuluttaja
Country
Smart+ Voice Control

PUHU VALOILLESI

TÄMÄN HELPOMPAA EI VOI OLLA

SMART+-ääniohjaus

Voit ääniohjata kotisi valoja mukavasti. Käytä suosituimpia virtuaaliavustajia: Google Speaker, Amazon Alexa Echo tai Apple HomeKit. Näiden kaiuttimien kanssa et tarvitse ylimääräistä yhdyskäytävää.

Parasta tässä kaikessa on se, että tavallisten valojen sytyttämisen ja sammutuksen tai himmennyksen lisäksi käytettävänäsi on lähes rajattomasti ohjausmahdollisuuksia. Määritä valaistukselle rutiinit ja tilanteet ja käytä yhdessä älykodin virtuaaliavustajien monien muiden toimintojen kanssa.

PREMIUM-TASON ÄLYKOTI

ÄÄNI ÄÄNIOHJAUKSELLE

Kun käytät LEDVANCEn SMART+ Bluetooth -sovellusta Google Nest -laitteen kanssa, voit luoda nopean ja kätevän yhteyden. Bluetooth Mesh -tekniikan ansiosta on mahdollista ohjata lähes rajatonta valaisinmäärää, koska kukin sarjaan yhdistetty valaisin laajentaa verkkoa.

Wi-Fi-tekniikalla on mahdollista integroida jopa 250 tuotetta – helposti pilvestä pilveen. LEDVANCE SMART+ WiFi -sovellus on helppo integroida Google Home -sovellukseen, ja yhteys toimii täydellisesti.

Ääniohjauksen määritys sujuu intuitiivisesti Google Home -sovellusta ja Google Assistant -virtuaaliavustajaa käytettäessä.

SAAMASI EDUT

Smart+ Puzzle Google Nest mini
 
  • Ei edellytä ylimääräistä yhdyskäytävää
  • Täysin tuettu kotisi monien muiden toimintojen kanssa (herätyskello, uutiset, musiikki jne.)
  • Salamannopea vaste äänikomennoille
  • Helppo määrittää muutamalla klikkauksella
  • Yhtä luotettava kuin Google ja oma Wi-Fi-yhteys
  • Valaistuksen rutiinien, tilanteiden ja monen muun toiminnon yksilöllinen säätö

NÄIN SE TOIMII

BLUETOOTH-SOVELLUKSEN JA KAIUTTIMEN KÄYTTÖ

WIFI-SOVELLUKSEN JA KAIUTTIMEN KÄYTTÖ

KENELLE MUULLE PUHUT?

MUUT ÄLYKODIN VIRTUAALIAVUSTAJAT

AMAZON ALEXA

LOISTAVA ESIMERKKI

Amazon Alexa on yksi suosituimmista älykodin virtuaaliavustajista. Voit integroida Bluetooth-tekniikan SMART+-tuotteet suoraan Amazon Echo -kaiuttimeesi. SMART+ WiFi -tuotteet voidaan yhdistää intuitiivisesti pilvestä pilveen. Sen jälkeen järjestelmä on käyttövalmis.

APPLE HOME KIT

ASIAT, JOTKA OLET AINA HALUNNUT KUISKATA SIRIN KORVAAN

Oletko jo puhunut Sirille säännöllisesti? Nyt voit lisätä valaistuksen puheenaiheisiisi. HomeKit-sovellus on valmiiksi asennettuna kaikissa Applen laitteissa. SMART+ Bluetooth -tuotteita voidaan ohjata turvallisesti ja kätevästi sovelluksella, puheella tai Apple TV:n avulla, kun oikea laiteohjelmisto on asennettu.

SMART+-TUKI

Onko sinulla SMART+-tuotteeseemme liittyvä ongelma? Autamme mielellämme.

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa