Kuluttaja
Country

MEIDÄN ÄLYKÄS SUOSITUKSEMME, SINUN ÄLYKÄS ETUSI

JOKAISESSA SMART+-TEKNOLOGIASSA ON OPTIMAALINEN SÄÄTÖMAHDOLLISUUS HENKILÖKOHTAISELLE PLUS-OMINAISUUDELLESI

Etkö tiedä, minkä kolmesta tuotesarjastamme valitsisit, koska näet niiden kaikkien edut? Voimme auttaa sinua tekemään päätöksen, johon olet täysin tyytyväinen. Ennen kuin menemme pidemmälle, on syytä huomauttaa, että kaikki kolme teknologiaa ovat täysin uusinta tekniikkaa ja yhtä kiehtovia. Mieltymyksistäsi ja jo käytössäsi olevasta laitteistosta riippuen jokin niistä voi kuitenkin olla sinulle hieman sopivampi. Tässä on pieni opas, joka auttaa sinua säästämään aikaa ja rahaa.
SMART+ Ohjausmahdollisuudet

ÄLYKÄSTÄ KODIN MUKAVUUTTA – ÄLYPUHELINOHJAUS

ÄLYPUHELIMESI VALAISTUKSEN OHJAUKSEEN

SMART+ WiFi -tuotteita on helppo ohjata LEDVANCE SMART+ WiFi -sovelluksella. Sinulla on todennäköisesti jo WiFi-reititin. Yhteyden muodostaminen reitittimeen on lastenleikkiä. Ja jotta pysyt joustavana myös tulevaisuudessa, voit ohjata sitä myös älykaiuttimilla ja äänikomennoilla tai WiFi-kaukosäätimellä.
 

SMART HOME PREMIUM – ÄÄNIOHJAUS


KÄYTÄ ÄLYÄ – PUHU VALOILLESI

SMART+ Bluetooth -tuotteet on suunniteltu ohjattaviksi äänikomennoilla. Suosittelemme tähän Googlen älykaiuttimia, mutta myös muut tuotteet toimivat. Voit tietenkin myös ohjata SMART+ Bluetooth -tuotteitasi LEDVANCE SMART+ Bluetooth -sovelluksella.

KODIN ÄLYKÄS AMMATTILAINEN – PORTTIOHJAUS

PORTTI ONNELLISUUTEEN

SMART+ Zigbee -tuotteet soveltuvat erityisen hyvin ohjaukseen portin ja sitä vastaavan sovelluksen kautta johonkin monista kumppanijärjestelmistämme. Tämä on ratkaisu kattavaan älykotijärjestelmään, jossa on monia eri laitteita.

ENEMMÄN TIETOA VÄHEMMÄN STRESSIÄ

Lue kaikki yksityiskohdat eri ohjausvaihtoehdoista täältä.

SMART+-TUKI

Onko sinulla SMART+-tuotteeseemme liittyvä ongelma? Autamme mielellämme.

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa