Kuluttaja
Smart+

Tutustu kaikkeen sisältöön tässä osiossa

SMART+

VIHDOINKIN VALOT OVAT YHTÄ ÄLYKKÄITÄ KUIN SINÄ

SMART+ sovelluksen tai äänen ohjaamana

Käveletkö haparoiden pilkkopimeässä? Haetko valokytkimiä kädet ojossa? Joudutko nousemaan lämpimän peiton alta sammuttamaan valot?

LEDVANCEn älyvalaistustekniikalla teet kodistasi älykkäästi yhdistetyn huipputeknisen ympäristön, joka on samalla kodikas ja mukava.

SMART+-ratkaisun avulla voit hallita, himmentää ja mukauttaa valaistusta nopeasti älypuhelimella tai ääniohjauksella.

Monet sisä- ja ulkovalaistustuotteemme ovat sekä erittäin tyylikkäitä että myös erittäin energiatehokkaita. Ne säästävät sinulle rahaa, niiden avulla luot haluamasi valaistustunnelman ja ne tekevät olosi turvallisemmaksi.

TODELLA ÄLYKÄSTÄ

LEDVANCEN SMART+

SMART+

Päätät itse, miten haluat tehdä valaistuksestasi älykkään. LEDVANCEn monista vaihtoehdoista löydät sopivan ratkaisun. Nyt voit hallita valoja joko älykkäästi sovelluksen avulla tai rennosti ääniohjauksella. Voit valita eri teknologioista: WiFi ja Bluetooth, jotka ovat nopeita asentaa. Tai Zigbee, joka käyttää tukiasemaa, ja sillä on erinomainen tuotevalikoima.

TÄYSIN YHTEENSOPIVA, TÄYSIN MUKAVA, TÄYSIN ENERGIATEHOKAS

TUTUSTU MAHDOLLISUUKSIIN

Saat huomata, miten paljon sävyeroja kirkkaan ja pimeän välillä onkaan ja miten kiehtovaa valaistus voi olla. Kaikkien SMART+-ratkaisujemme taustalla on yli 100 vuoden kokemus.

SMART+

ÄLYKÄS VALAISTUS ON UUSI ELÄMÄNTAPA

NYT KUN MAAILMASTAMME ON TULOSSA YHÄ ÄLYKKÄÄMPI, MYÖS VALAISTUS ON OTTAMASSA HARPPAUKSEN ETEENPÄIN

SMART+ tekee valaistuksesta todellisen ilon
Oletko juhlatunnelmissa? Kohdevalot päälle! Onko aika käpertyä kainaloon? Valitse älykäs himmennys! Uppoudutko lukemaan kirjaa? Lisää valoa! Halusit sitten luoda millaisen tunnelman tahansa, siihen on rajattomasti mahdollisuuksia. Lämpimän ja kylmän valkoisen valon välillä on 16 miljoonaa kiehtovaa värisävyä.

SMART+ tekee valaistuksesta ylellisyyttä
Olet haaveillut tällaisista mukavuuksista jo pitkään. Voit ohjata koko talon valaistusta yhdellä napautuksella tai äänikomennolla sohvalta nousematta.

SMART+ tekee valaistuksesta turvamiehesi
Sytytä kotisi valoja matkapuhelimella, kun olet lomalla. Näin näyttää siltä, että joku on kotona. Sytytä ulkovalot, kun olet tulossa kotiin. Turvallisuus ennen kaikkea.

SMART+ tekee valaistuksesta kokemuksenVoit luoda upeaa korostusvalaistusta älyvalaistusratkaisuillamme sekä sisätiloissa että ulkona puutarhassa ja kotisi ympäristössä. Ennen pimeinä olleet alueet saavat nyt kylpeä valossa. Luo täydellinen korostusvalaistus aina tilanteen mukaan.

Smart+ WIFI Cube Multicolor

SOPIVA OHJAUS KULLEKIN ÄLYRATKAISULLE

KOLME TAPAA, RAJATTOMAT MAHDOLLISUUDET

Valaistus, joka tottelee.
Voit hallita SMART+-valaistusta helposti ja kätevästi Google Assistant-, Amazon Echo- tai Apple Siri -virtuaaliavustajilla. Langattomuuden lisäksi siinä on myös hiven taikaa.

Valoa sormen pyyhkäisyllä
LEDVANCEn SMART+-sovelluksen avulla voit helposti ohjata koko valaistustasi sormella napauttamalla. Kun olet sohvalla. Kun olet kotona. Kun olet kotisi ulkopuolella. Kun olet missä tahansa.

Hauskaa valaistuksen säätöä
SMART+ WiFi Remote Controller, SMART+ Switch ja SMART+ Switch Mini -kaukosäädinten avulla hallitset valaistusta ilman Internet-yhteyttä, sovellusta tai tukiasemaa. Niiden avulla sinulla on kaikki valinnat omissa käsissäsi.

SMART+ kitchen party

KOLME STANDARDIA

FIKSUSTI YHDISTETTY

Älyvalaistustuotteemme ovat saatavana WiFi-, Bluetooth- tai Zigbee-tekniikalla.

SMART+-tuotteet, joissa on WiFi ja Bluetooth, voidaan yhdistää kodissasi millä tahansa tavalla.

Järjestelmämme ovat yhteensopivia yleisimpien älykotijärjestelmien kanssa: Google Home, Amazon Echo ja Apple HomeKit. Ne toimivat juuri niin kuin haluat, kuten valaistuksesikin.

Siinä yhdistyy valinnanvapaus ja yksinkertainen toiminta. Parempaa ratkaisua on vaikea löytää.

MINKÄLAINEN SMART+-HENKILÖ SINÄ OLET?

YHTEENSOPIVAT ÄLYKOTIJÄRJESTELMÄT

SMART+-TUKI

Onko sinulla SMART+-tuotteeseemme liittyvä ongelma? Autamme mielellämme.

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa