Kuluttaja
Country

PYSY ÄLYKKÄÄNÄ

AINA AJAN TASALLA LEDVANCEN SMART+-RATKAISUILLA

SMART+

Älypuhelimet ja älytelevisiot ovat meille itsestäänselvyyksiä, ja sama pätee nyt myös älykkääseen valaistukseen. Vain muutamassa vuodessa älykäs valaistus on muuttunut muutamien trendinikkareiden leikkikalusta nykyaikaisten kotien ja toimistojen vakiovarusteeksi. LEDVANCE SMART+ tarjoaa täydelliset tuotteet kaikkiin huoneisiin ja ympäristöihin – teknisesti edistyksellisiä, houkuttelevasti muotoiltuja ja erittäin helppoja asentaa. SMART+ tekee elämästäsi älykkäämpää keittiöissä, kylpyhuoneissa, olohuoneissa, makuuhuoneissa ja jopa puutarhassa.

 • Innovatiiviset tuotteet monenlaisiin sovelluksiin ja kohteisiin
 • Valikoima ohjausvaihtoehtoja: tavallinen valokytkin, WiFi-kaukosäädin, älypuhelinsovellus tai älykaiutin
 • Nopeita ja helppoja asentaa, eivät vaadi teknistä osaamista
 • Valaistus mielialan mukaan
 • Valaistus, joka mukautuu tarpeiden ja tilanteiden mukaan (esim. kirkas, kylmä ja valkoinen valo parranajoon tai meikkaamiseen; lämmin, himmeä valo rentouttavaan kylpyyn)
 • Korkea turvallisuustaso, sillä voit ohjata valoja etänä simuloidaksesi läsnäoloasi (vain WiFi-tuotteet); voidaan myös yhdistää kameravaloihin ja hälytysjärjestelmiin

KOLME TEKNIIKKAA, RAJATTOMAT MAHDOLLISUUDET

VALINTA ON SINUN

SMART+

Ennen kuin teet kodistasi älykkään valaistuksen paratiisin, sinun on valittava yksi kolmesta teknologiastamme: WiFi, Bluetooth tai Zigbee. Jokaisella on omat etunsa. Se, mikä sopii sinulle parhaiten, riippuu esimerkiksi talosi tai asuntosi nykyisistä olosuhteista ja siitä, mitä aiot tehdä valaistuksellasi tulevaisuudessa. Mikään ei tietenkään estä sinua valitsemasta eri tekniikkaa jokaiseen huoneeseen, mutta kaiken kaikkiaan on järkevää käyttää yhtenäistä järjestelmää.

WiFi:n edut

 • Ihanteellinen, jos kotonasi on jo internet-reititin ja haluat ohjata valoja myös silloin, kun olet poissa kotoa (esim. lomalla tunkeilijoiden pelottamiseksi tai jos olet unohtanut sammuttaa valot)
 • Yksinkertainen ja kätevä integrointi kotiverkkoon 
 • Ohjaus ei vaadi ylimääräistä yhdyskäytävää
 • Todistettua tekniikkaa ja korkeaa toimivuutta

Bluetoothin edut

 • Ihanteellinen, jos haluat integroida yhä useampia älykkäitä tuotteita verkkoosi (Bluetooth Meshin kanssa ei ole käytännössä mitään rajoja, sillä jokainen lisätuote lisää kantamaa ja ohjausvaihtoehtoja)
 • Nopea ja helppo asentaa (teknistä osaamista ei tarvita)
 • Valtava valikoima tuotteita (myös kumppaniyritysten tuotteita)
 • Ei tarvita ylimääräistä yhdyskäytävää

Zigbeen edut

 • Täydellinen, jos olet jo valinnut Zigbeen ja sinulla on kotona Zigbee-yhdyskäytävä
 • Helppo integroida tuotteita ilman tekniikan vaihtamista
 • Joustava laajennus mesh-verkon ansiosta (myös muille älykkäille kodin laitteille)
SMART+

ON- JA OFF-TILOJEN VÄLILLÄ ON KIEHTOVA MAAILMA

LÖYDÄ UUSI ELÄMÄNTAPA LEDVANCE SMART+:N AVULLA

Valo on niin paljon muutakin kuin valoa tai pimeyttä, kirkasta tai pimeää. LEDVANCE SMART+ -älyvalon ansiosta koet kotisi täysin uudella tavalla – näet sen kirjaimellisesti uudessa valossa. Voit luoda tunnelmaa erilaisilla valaistustunnelmilla. Älykäs ohjaus on erittäin hauska, ja siinä on paljon taikaa löydettävänä. Puhumattakaan mukavuudesta. Valojen ohjaaminen äänikomennoilla tai sovelluksella ei ole vain todella siistiä, vaan se myös lisää turvallisuutta ja antaa sinulle mahdollisuuden asettaa korostuksia juuri sinne, minne haluat.

SMART+ tarkoittaa lisää nautintoja
Pitääkö meikata? Kohdevalot päälle! Onko aika käpertyä kainaloon? Valitse älykäs himmennys! Uppoudutko lukemaan kirjaa? Tulkoon valo! SMART+:n avulla voit säätää valon voimakkuutta, valita 16 miljoonasta upeasta väristä ja saada parhaan valon joka tilanteeseen.

SMART+ tarkoittaa lisää mukavuutta
Olet haaveillut tällaisista mukavuuksista jo pitkään. Voit ohjata koko talon valaistusta kaukosäätimellä, yhdellä sormen napautuksella tai äänikomennolla sohvalta nousematta.

SMART+ on parempaa turvallisuutta
Sytytä talosi valot älypuhelimesta lomalla ollessasi, jotta se näyttää siltä kuin olisit kotona. Sytytä ulkovalot, kun olet tulossa kotiin. Talon pimeät alueet voidaan suojata liiketunnistimilla, kameroilla ja hälytyslaitteilla. SMART+:n avulla on helppo varmistaa turvallisuus.

SMART+ on parempi kokemus
Kun olet kokenut SMART+:n, et halua enää koskaan olla ilman sitä. Mahdollisuuksia on loputtomasti. Voit käyttää valoa korostamaan tiettyjä alueita tai esineitä, muuttamaan tilan hahmottamista ja vahvistamaan tunteita.

Smart+ WIFI Cube Multicolor

SIIRRY TULEVAISUUTEEN

NYKYÄÄN VOIT OHJATA VALOJA ÄLYPUHELIMELLA, ÄÄNELLÄ TAI KAUKOSÄÄTIMELLÄ

Takana ovat ne ajat, jolloin sinun piti etsiä pimeässä valokatkaisijaa tai nousta sohvalta sytyttääksesi valot. SMART+ mullistaa valaistuksen ohjauksen tehden siitä mukavampaa ja kätevämpää kuin koskaan ennen. Kaukosäätimellä tai älypuhelimella sinulla on aina ohjaus käden ulottuvilla. Jos sekin on sinulle liikaa, valot tekevät jopa niin kuin sanot.

TÄYDELLINEN HALLINTA

ÄLYKÄS OHJAUS LEDVANCE SMART+:LLA SAA SILMÄSI SYTTYMÄÄN

Kun koet ensimmäisen kerran älykkään ohjauksen, käännyt välittömästi. Kun olet kerran kokeillut älykästä ohjausta, et halua enää koskaan olla ilman sitä, ja haluat aina vain lisää. Käytitpä sitten mieluummin kaukosäädintä, älypuhelinta tai ääntäsi, SMART+:n uudet mahdollisuudet ovat todella älykkäitä ja lähes maagisia. Inspiroidu ja koe oma henkilökohtainen valaistumisesi.

KOLME STANDARDIA

FIKSUSTI YHDISTETTY

Älyvalaistustuotteemme ovat saatavana WiFi-, Bluetooth- tai Zigbee-tekniikalla.

SMART+-tuotteet, joissa on WiFi ja Bluetooth, voidaan yhdistää kodissasi millä tahansa tavalla.

Järjestelmämme ovat yhteensopivia yleisimpien älykotijärjestelmien kanssa: Google Home, Amazon Echo ja Apple HomeKit. Ne toimivat juuri niin kuin haluat, kuten valaistuksesikin.

Siinä yhdistyy valinnanvapaus ja yksinkertainen toiminta. Parempaa ratkaisua on vaikea löytää.

MINKÄLAINEN SMART+-HENKILÖ SINÄ OLET?

YHTEENSOPIVAT ÄLYKOTIJÄRJESTELMÄT

SMART+-TUKI

Onko sinulla SMART+-tuotteeseemme liittyvä ongelma? Autamme mielellämme.

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa