Ammattikäyttö
Huis & Wonenin Gorinchemin projekti

Huis & Wonenin uusi myymälävalaistus

Huis & Wonenin valaistus toteutettiin kokonaan LEDVANCEn LED-valaistusratkaisuilla

Projektin edut lyhyesti

 • TRACKLIGHT SPOT esittelytilassa
  LEDVANCE TRACKLIGHT SPOT ‑valaisimessa on vaikuttavat ominaisuudet, ja sen hyvä värintoistoindeksi (CRI ≥ 90) varmistaa esittelytilan ensiluokkaisen valaistuksen. Ihanteellinen valaisin myymälöihin.
 • FLOODLIGHT valaisee julkisivun
  LEDVANCEn FLOODLIGHT-valaisimella rakennus voidaan valaista täydellisesti niin, että se näkyy selkeästi jo kaukaa. LEDVANCE FLOODLIGHT -valaisimella voidaan saada jopa 90 %:n energiansäästö verrattuna halogeenitekniikkaan pohjautuviin valonheittimiin.

Projektitiedot:

 • Gorinchem, Alankomaat, 2020
 • Asiakas: Huis & Wonen
 • Projekti: Remontoidun rakennuksen uusi valaistusasennus
 • Sovelluskohde: Myymälä
 • Tekniikka: LED-tekniikka
 • Tuotteet: TRACKLIGHT SPOT SP D75 25W, FLOODLIGHT 20W ja FLOODLIGHT 50W

Haaste

Vuosien kokemus asuntosektorilla ja erityinen ammattitaito tekevät Huis & Wonenista kodin kunnostuksen erityisosaajan. Gorinchemin remontoituun rakennukseen tarvittiin kokonaan uusi valaistusasennus. Käytettävän valaistuksen tulee luoda myymälään oikea tunnelma sekä sisältä että ulkoa katsottuna.

Ratkaisu

Esittelytilaan valittiin LEDVANCE TRACKLIGHT SPOT D75 25W ‑valaisimet, jotka varmistavat niin suurten alueiden toimivan valaistuksen kuin esiteltävien tuotteiden ensiluokkaisen valaisemisen erittäin hyvän värintoistoindeksinsä (CRI ≥ 90) ansiosta. Ja hyödyntämällä LEDVANCEn FLOODLIGHT 20W- ja 50W-valaisinten tarkkaa valonjakoa rakennuksen ulkotila logoa myöten saa täydellisen valaistuksen.

Edut

Asennettujen valaisinten yhdistelmä luo esittelytilaan miellyttävän tunnelman ja varmistaa, että myymälän kaikki tuotteet esitellään parhaassa valossa. Lisäksi uusi LED-valoasennus tarjoaa jopa 90 %:n energiansäästöt verrattuna tavanomaiseen valaisintekniikkaan.

LEDVANCE tarjosi meille neuvoja ja laatua oikean tunnelman luomiseksi Huis & Woneniin.

Jan Walhain, Gorinchemin Huis & Wonenin omistaja

Yhteenveto

LEDVANCEn valaistusratkaisu oli ihanteellinen useista eri syistä. Käytettävät valaisimet oli helppo asentaa. Lisäksi valaisimet varmistavat esittelytilan suurten tilojen tehokkaan valaistuksen, joka korostaa myös tuotteita. Rakennuksen muihin tiloihin asennettiin myös LEDVANCE DAMP PROOF- ja PANEL-valaisimia. Ulkona olevalle parkkipaikalle asennettiin LEDVANCEn OUTDOOR BOLLARD LANTERN -valaisimia.

KAIKKI VALAISTUSPROJEKTIT YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ

Inspiroidu valaistusprojekteista.

Kiinnostaako aiheeseen liittyvä sisältö?

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa