Ammattikäyttö

KESTÄVÄ KEHITYS

MISSIO

LEDVANCEssa kestävyys on olennainen osa liiketoiminnan etiikkaa ja ratkaisevan tärkeää muun muassa strategisissa päätöksissämme. Yhteistyössä sidosryhmiemme kanssa hyödynnämme valon lähes rajattomat mahdollisuudet, jotta voimme parantaa ihmisten elämänlaatua kestävällä tavalla. Tämä on olennainen osa yritysvastuutamme.

LEDVANCE kokee erittäin tärkeäksi tukea ilmastonmuutoksen ja resurssien niukkuuden kaltaisten maailmanlaajuisten haasteiden ratkaisemista. Pienennämme päästöjä tuotannon aikaista luonnonvarojen käyttöä ja energiankulutusta vähentämällä. Lamppuja ja muita materiaaleja kierrättämällä minimoimme lisäksi jätteet. Sitoumuksemme ulottuu myös työntekijöihimme ja asiakkaisiimme. Kannamme vastuuta työntekijöistämme ja toimipaikoistamme ja edistämme valaistusalan kestävää toimintaa.

Autamme asiakkaitamme säästämään energiaa ja vähentämään ekologista jalanjälkeään. Kestävä kehitys on monialainen aihe, joka on suorassa yhteydessä yhtiön johtamiseen kestävyydestä vastaavan Chief Sustainability Officerin toiminnan kautta.

UN Global Compact


LEDVANCE on ylpeä siitä, että se on yksi Yhdistyneiden kansakuntien UN Global Compact (UNGC) -aloitteen allekirjoittajista ja voi yhdessä YK:n kanssa muokata globalisaatiota sosiaalisemmaksi ja ekologisemmaksi. Olemme sitoutuneet sisällyttämään UNGC-aloitteen ja sen periaatteet yrityksemme strategiaan, kulttuuriin ja päivittäisiin toimintoihin. Osana lähes 10 000 yrityksen verkostoa tuemme UNGC-aloitteen kymmentä ihmisoikeuksia, työvoimaa, ympäristöä ja lahjontaa koskevaa periaatetta.

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa