Ammattikäyttö
About LEDVANCE

TIETOJA LEDVANCESTA

VALON KEHITYS

LEDVANCE lukeutuu maailman johtaviin yleisvalaistustuotteiden valmistajiin ja palvelee niin valaistusalan ammattilaisia kuin loppukäyttäjiä. Se tarjoaa laajan valikoiman LED-valaisimia, kehittyneitä LED-lamppuja, fiksuja älykoti- ja älyrakennusratkaisuja sekä perinteisiä valonlähteitä.

Yhtiö syntyi OSRAMin yleisvalaistusliiketoiminnasta, ja sen omistaa nyt kiinalainen valaistusalan yhtiö MLS Co., LTD. LEDVANCElla on toimipaikkoja yli 50 maassa ja liiketoimintaa yli 140 maassa. Yhtiöllä on näin ollen erinomainen maailmanlaajuinen markkina-asema, joka perustuu luotettuihin, pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja vahvaan jakeluverkostoon. Syvällinen asiantuntemus yleisvalaistusmarkkinoista, nousevista teknologioista ja muuttuvista tarpeista mahdollistaa sen, että voimme vastata sekä suorien että epäsuorien asiakkaiden erityisiin ja yksilöllisiin tarpeisiin.

Globaali valaistusyritysBRÄNDIMME ARKKITEHTUURI

VAHVOJA BRÄNDEJÄ ERI MARKKINOILLA MENESTYMISEEN

LEDVANCE haluaa yhtenä maailman johtavista valaistusalan yrityksistä määritellä uudelleen valon roolin sosiaalisesti yhdistyneessä maailmassa. Sen vuoksi perustimme oman LEDVANCE-tuotemerkin, joka tarjoaa innovatiivisia valaisimia, älykkäitä valaistusratkaisuja ja elektronisia komponentteja. LED-valojen ja perinteisten lamppujen osalta tukeudumme vankkaan ja tunnettuun OSRAM-tuotemerkkiin.

Yhdysvalloissa ja Kanadassa käytämme hyväksi todettua SYLVANIA-brändiä kaikissa tuoteluokissa.

Brändiarkkitehtuuri


CORPORATE CULTURE

CUSTOMER, QUALITY, ENTREPRENEURSHIP

Yrityskulttuuri

Yrityskulttuurimme innoituksena on vahva asiakaskeskeisyys ja sitoumus toimittaa parasta mahdollista laatua kaikissa prosesseissa. Tuote- ja palveluvalikoimamme heijastavat markkinatrendejä ja kehittyviä asiakastarpeita.

Meillä on tehokas organisaatio sekä erittäin asiantunteva ja motivoitunut henkilöstö – ihmisiä, jotka osaavat ratkaista monimutkaisia tehtäviä ja toteuttaa onnistuneita projekteja. Koemme olevamme uranuurtajia ja ohjaamme liiketoimintaamme eteenpäin yrittäjyysajattelun voimalla. Olemme ketteriä, rohkeita, nopeita ja joustavia – ja pidämme joka päivä kiinni korkeista standardeistamme. Kohtaamme tulevaisuuden yhdessä osana maailmanlaajuista tiimiä ja olemme valmiita ottamaan riskejä.

Brändin ydin

Pyrkimys huippuosaamiseen

Olemme ylpeitä vahvasta organisaatiostamme. Ihmiset kantavat vastuuta, ottavat harkittuja riskejä ja tekevät rohkeita päätöksiä. Luotamme yksilöiden haluun oppia ja kehittyä ammatissaan. Vain siten voimme saavuttaa kestävän menestyksen.

Uusille urille

Olemme sitoutuneita, ketteriä ja rohkeita. Astumme tutuilta poluilta tutkimaan uusia reittejä. Näemme toimialan nopean muutoksen mahdollisuutena luoda uusia tuotteita, markkinoita ja ajattelutapoja. Hyvä ei riitä, jos kyetään parempaan. Siksi toivotamme lateraaliset ajattelijat tervetulleiksi ja palkitsemme kekseliäisyydestä.

Yhdessä voittoon

Luotamme toisiimme. Keskustelemme toistemme kanssa avoimesti ja suoraan – hierarkioihin, yksiköihin ja osastoihin rajoittumatta. Kuuntelemme, annamme palautetta ja opimme toisiltamme. Olemme ylpeitä tiimityöstä ja yhteishengestä niin yrityksen sisällä kuin asiakkaidemme kanssa. Näin rakennamme pitkäaikaisia ja luottamukseen perustuvia suhteita.

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa