Ammattikäyttö

UV-C-ILMANDESINFIOINNILLA TURVASSA LÄÄKÄRIN VASTAANOTOLLA

PUHDAS HUONEILMA LÄÄKÄRIN VASTAANOTOLLA UV-C-ILMANDESINFIOINNILLA

Projektin edut lyhyesti    

 • HELPPO KÄYTTÄÄ JA KÄSITELLÄ 
  SteriWhite Air Q330 -ilmandesifiontilaite Dr. Hönle AG:lta voidaan asentaa telineeseen, seinälle tai kattoon. Kytke laite päälle ja pois päältä vain napin painalluksella.
 • LUOTETTAVA ILMANDESIFIONTI
  SteriWhite Air Q330 -laite kierrättää jatkuvasti ilmaa ja desinfioi sitä. Siksi se sopiikin ihanteellisesti lääkärin vastaanotoille.
 • HILJAINEN TOIMINTA
  39 dB:n äänitasollaan SteriWhite Air Q330 on hyvin hiljainen, eikä luo ilmavirtoja.

Projektin tiedot

 • Vilsheim-Altfraunhofen, Saksa, 2021
 • Asiakas: Lääkärin vastaanotto Dr. Schubart
 • Projekti: Lääkärin vastaanoton UV-C-ilmandesinfiointi:
 • Käyttökohde: Terveydenhuolto
 • Teknologia: LED-valo
 • Tuotteet: SteriWhite Air Q3300 Dr. Hönle AG:lta

KIERRÄTTÄMÄLLÄ ILMAA JATKUVASTI JA DESINFIOIMALLA SITÄ DR. HÖNLE AG:N STERIWHITE AIR Q330 VÄHENTÄÄ TAUDINAIHEUTTAJIA LÄÄKÄRIN VASTAANOTOILLA.

HAASTE

Koronapandemia hallitsee edelleen arkielämäämme. UV-C-teknologialla voi olla tärkeä asema monien elämänalueidemme turvaamisessa. Tämä koskee erityisesti lääkärien vastaanottoja. Esimerkiksi Dr. Uwe Schubartin Vilsheim-Altfraunhofenissa sijaitseva lääkärin vastaanotto etsi ratkaisua tehdäkseen vastaanottokäynneistä turvallisia ja miellyttäviä potilaille sekä henkilöstölle käyttämällä ilmandesifiointia.

RATKAISU

LEDVANCE tekee strategista yhteistyötä UV-asiantuntija Dr. Hönle AG:n kanssa. LEDVANCE on SteriWhite Air -desinfiointilaitteiden tuoteperheen päämyyntikumppani. Huoneilman UV-C-ilmandesinfiointiin suunnitellut laitteet sopivat myös lääkärin vastaanotoille. Landshutin kaupungin ja alueen pandemian hoidon johtavana lääkärinä Dr. Schubart tuntee riskitekijät ja pyrkii pitämään ne mahdollisimman vähäisinä. Kolme SteriWhite Air Q330 -laittetta ovat olleet riittäviä tekemään hänen lääkärin vastaanotostaan odotustiloineen turvallisempia.

EDUT

SteriWhite Air laitteet toimivat ilman kemikaaleja ja ne inaktivoivat huoneilmasta viruksia, bakteereja ja homeita muutamassa sekunnissa. Ulkoiset testilaitokset ovat vahvistaneet tehon erityisesti SARS-CoV-2-viruksia vastaan. SteriWhite Air Q330 -laitteessa on lisäksi hiljainen, vain 35,9 dB:n (A) käyntiääni ilmavirran ollessa 600 m3/h. Modernisti muotoiltu laite on helppo asentaa sekä ottaa käyttöön: laitteen voi asentaa telineeseen, seinälle tai kattoon. Ilmanpuhdistin kytketään päälle ja pois päältä yhdellä painalluksella.

YHTEENVETO

Dr. Schubartin lääkärin vastaanotto Vilsheim-Altfraunhofenissa on tehnyt tiloistaan turvallisempia pandemian aikana nykyaikaisella ilmandesinfioinnilla. Sitä varten LEDVANCE asensi vastaanottohuoneisiin UV-asiantuntija Dr. Hönle AG:n kemikaalittomat SteriWhite Air Q330 -ilmandesinfiointilaitteet. Nämä laitteet inaktivoivat sisäilman vaaralliset taidinaiheuttajat ja tekevät vaikutuksen hiljaisella toiminnalla, vähäisellä ylläpidolla sekä yksinkertaisella asennuksella ja käyttöönotolla.

SteriWhite Air Q330 -ilmandesinfiointilaitteet ovat hyvin hiljaisia ja sopivt hyvin päivittäisiin toimiin lääkärin vastaanotolla. Koska laitteet ovat kannettavia, voidaan niitä käyttää vastaanotolla joustavasti riippuen potilaiden määrästä yksittäisissä odotustiloissa tarjoten heille suurimman mahdollisen turvallisuuden. Samalla laitteiden ääntä tuskin kuulee niiden ollessa käynnissä.

KAIKKI VALAISTUSPROJEKTIT YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ

Inspiroidu valaistusprojekteista.

KIINNOSTAAKO AIHEESEEN LIITTYVÄ SISÄLTÖ?

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa