Ammattikäyttö

TURVALLISTA OPPIMISTA UV-C-DESINFIOINNILLA MAX-MANNHEIMERIN YLÄKOULUSSA GARCHINGISSA

SISÄILMAN UV-C-DESINFIOINTI KOULUISSA: TEHOKAS, JOUSTAVA JA KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLINEN

Projektiedut lyhyesti

 • SISÄILMAN DESINFIOINTIYHTEISTYÖ
  LEDVANCE ja UV-asiantuntija Dr. Hönle AG tekevät desinfiointiyhteistyötä UV-C-teknologian avulla. SteriWhite-tuoteperheen Euroopan laajuisen jakelun lisäksi yhteistyö sisältää myös uusien UV-C-järjestelmien kehittämisen sisäilman kemikaalitonta bakteerienpoistoa varten.
 • HILJAINEN JA KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLINEN
  SteriWhite Air Q600 -sterilaattori sopii erinomaisesti luokkahuoneisiin: se on helppo käyttää eikä tuota häiritseviä ilmavirtoja, ja sen käyntiääni on erittäin hiljainen 39 dB.
 • VÄHÄINEN YLLÄPITO JA ENERGIATEHOKAS
  SteriWhite Air Q600 tekee vaikutuksen vähäisillä ylläpitovaatimuksilla, energiatehokkuudella ja Saksassa valmistetulla laadulla.

Projektitiedot

 • Münchenin Garching, Saksa, 2021
 • Asiakas: Max-Mannheimerin yläkoulu, Garching
 • Projekti: Luokkahuoneiden sisäilman UV-C-desinfiointi:
 • Käyttökohde: Toimisto/koulu
 • Teknologia: LED
 • Tuotteet: SteriWhite Air Q600 -sterilisaattori Dr. Hönle AG:lta

HENGITÄ VAPAASTI: STERIWHITE AIR Q600 -DESINFIOINTILAITE DR. HÖNLE AG:LTA TAKAA PUHTAAN ILMAN JA TERVEELLISEN OPPIMISILMAN LUOKKAHUONEESSA.

HAASTE

Koronapandemia vaikuttaa edelleen arkielämäämme. UV-C-teknologialla voi olla tärkeä asema päivittäisen rinnakkaiselon turvaamisessa. Tämä on erityisen tärkeää kouluille. Garchingissa Max-Mannheimerin yläkoulu etsi ratkaisua, jonka avulla luokkahuoneista saataisiin turvallisempia ja mukavampia oppilaille pandemian aikana ilmaa desinfioimalla.

RATKAISU

LEDVANCE tekee strategista kumppanuusyhteistyötä UV-asiantuntija Dr. Hönle AG:n kanssa. Tässä yhteydessä LEDVANCE on SteriWhite-tuoteperheen päämyyntikumppani. Huoneilman UV-C-kiertoilmadesinfiointiin suunnitellut laitteet sopivat myös kouluihin. Pilottihankkeessa Garchingin Max-Mannheimerin yläkoulun luokkahuoneeseen asennettiin SteriWhite Air Q600 -desinfiointilaitteet. Vain kaksi SteriWhite Air Q600 -laitetta riittää luomaan terveellisen oppimisympäristön tähän luokkahuoneeseen.

EDUT

SteriWhite-laitteet toimivat ilman kemikaaleja ja inaktivoivat muutamassa sekunnissa jopa 99,99 % viruksista, bakteereista ja homeista pinnoilla. Ulkoiset testilaitokset ovat vahvistaneet tehon erityisesti SARS-CoV-2-viruksia vastaan. Lisäksi SteriWhite Air Q600 tekee vaikutuksen hiljaisella, enintään 39 dB:n käyntiäänellä, nykyaikaisella muotoilulla ja helpolla asennuksella ja käyttöönotolla: laitteen voi asentaa jalustalle, seinälle tai kattoon. Ilmanpuhdistin voidaan kytkeä päälle ja pois päältä yhdellä painalluksella.

YHTEENVETO

Pilottihankkeena Garchingin Max-Mannheimerin yläkoulu haluaa tehdä opetuksesta turvallisempaa pandemian aikana käyttämällä nykyaikaista sisäilman desinfiointia. Sitä varten LEDVANCE asensi koulun luokkahuoneeseen UV-asiantuntija Dr. Hönle AG:n kemikaalittomat sisäilman SteriWhite Air Q600 -desinfiointilaitteet. Nämä laitteet inaktivoivat 99,99 prosenttia sisäilman vaarallisista bakteereista ja tekevät vaikutuksen hiljaisella toiminnalla, vähäisellä ylläpidolla sekä yksinkertaisella asennuksella ja käyttöönotolla.

SteriWhite Air Q600 -laitteet ovat erittäin hiljaisia ja mukautuvat hyvin luokkahuoneen yleiseen ulkonäköön. Koska ne voidaan asentaa seinälle, ne eivät vie tilaa huoneessa eivätkä siten häiritse opetusprosessia! Oppilaat eivät yleensä huomaa laitteen toiminnasta aiheutuvaa ääntä.

KIINNOSTAAKO AIHEESEEN LIITTYVÄ SISÄLTÖ?

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa