Ammattikäyttö
Project Noleggio by Maestri IT

SUKSIVUOKRAAMO OPTIMAALISESSA VALAISTUKSESSA

NOLEGGIO BY MAESTRI -MYYMÄLÄN UUSI VALAISTUS

Projektin edut lyhyesti

 • Optimaalinen valaistus
  Tracklight Spot ja Downlight Comfort valaisevat näyteikkunan, yleiset tilat ja pukuhuoneen, jolloin tuloksena on erinomainen valaistustaso kaikilla alueilla.
 • Joustavat ratkaisut
  Pyörivän ja kääntyvän kiskovalomallisen kohdevalaisimen ja vaihdettavien heijastimien ansiosta Tracklight on joustavin ratkaisu myymälävalaistukseen.
 • Toimiva myynninedistäminen
  Tuotteet ja värit näkyvät parhaassa valossa erinomaisen värintoiston (CRI>90) ja oikean värilämpötilan ansiosta.
 • Opastus
  Myymälän jakaminen vyöhykkeisiin valon avulla: erilliset valopisteet kulkuteille ja kohdennettu korostusvalaistus helpottavat tilan hahmottamista ja parantavat näytteillepanoa myymäläalueella.

Projektitiedot

 • Passo del Tonale (BS), ITALIA, joulukuu 2019
 • Asiakas: Noleggio by Maestri
 • Projekti: Noleggio by Maestri -suksivuokraamon uusi valaistus
 • Sovelluskohde: Myymälä
 • Tekniikka: LED-tekniikka
 • Tuotteet: DOWNLIGHT COMFORT 205 20W 840 (EAN 4058075104105), TRACKLIGHT SPOT 35W 840 (EAN 4058075113626)

UUSI VALAISTUS HELPOTTAA TILAN HAHMOTTAMISTA JA PARANTAA NÄYTTEILLEPANOA

LEDVANCE-VALAISIMET LUOVAT PARHAAN TUNNELMAN NOLEGGIO BY MAESTRI -SUKSIVUOKRAAMOON

HAASTE

Asiakas halusi, että valaistuskonsepti mukautetaan näytteillepanoon ja myymälän tilanteeseen ainutlaatuisella yleis-, korostus- ja tehostevalaistuksen yhdistelmällä. Hyllyllä olevien tuotteiden (sukset, monot ja vaatteet) näytteillepanon tuli olla laadukasta ja kiinnittää asiakkaiden huomio, lisätä ostohalukkuutta ja edistää myyntiä. Uuden valaistuksen on myös oltava energiatehokasta ja edellyttää vain vähän huoltoa, ja käyttökustannusten tulee olla alhaiset.

RATKAISU

Joustava Tracklight Spot ja upotettu Downlight Comfort, jotka tarjoavat erinomaisen energiansäästön ja värintoiston (CRI>90).

Esittelytilaan, näyteikkunoihin ja vuokraustilaan asennettiin 109 kpl Tracklight Spot -kohdevalaisinta, joita voidaan pyörittää ja kääntää myymälän tilankäytön mukaan.

Yleisvalaistusta varten yleisiin tiloihin ja pukuhuoneisiin asennettiin 38 kpl Downlight Comfort -valoa, joilla varmistettiin helppo tilan hahmottaminen ja optimaalinen näytteillepano myyntialueella.

LEDVANCEn tarjoama valaistusratkaisu on vaikuttanut liikkeeseemme erittäin positiivisesti. Se on muuttanut täysin tunnelman ja parantanut liikettä ja valaistusta kaikilla näytteillepanoalueilla. Myynti on lisääntynyt huomattavasti!

Giordano Callegari, Noleggio by Maestrin omistaja

EDUT

Pyörivien ja kääntyvien nivelten, vaihdettavien heijastimien (15°, 24° ja 38°) ja erilaisten valovirta-arvojen (1 750 – 4 200 lm) tarjoaman mukautuvuuden ansiosta Tracklight Spot on paras ratkaisu myymälöiden ja hyllyjen valaistukseen ja asiakkaiden huomion kiinnittämiseksi tuotteisiin.

Erinomainen valon laatu (CRI>90) ja häikäisyä estävät ominaisuudet tuovat tuotteet ja värit esille parhaassa mahdollisessa valossa. Moderni ja kestävä LED-tekniikkaa tarjoaa erinomaisen energiatehokkuuden, vähäisen huollontarpeen ja alhaiset käyttökustannukset.

YHTEENVETO

Asennuksen helppous ja toimiva tuotteiden yhdistelmä tarjosivat houkuttelevan valaistusratkaisun Noleggio by Maestri -myymälälle.

Tuotteiden laatu ja kirkas valo täyttivät asiakkaan pyynnön kohentaa liikkeen ilmettä ja lisätä asiakkaiden ja myynnin määrää.

LEDVANCE täytti asiakkaan tarpeet täydellisesti ammattitaidon, asiantuntemuksen sekä erinomaisen tuotteiden laadun ja palvelun yhdistelmällä.

KAIKKI VALAISTUSPROJEKTIT YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ

Inspiroidu valaistusprojekteista.

KIINNOSTAAKO AIHEESEEN LIITTYVÄ SISÄLTÖ?

Jaa sivu sosiaalisessa mediassa